Live Text Halep - Hantuchova: 0-1. Slovaca reuseste sa castige la serviciu. Premier 5 Dubai

Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a calificat in turul al treilea al turneului Premier 5 de la Dubai, dupa ce a eliminat-o pe Daniela Hantuchova (47 WTA, Slovacia) cu scorul de 6-2, 6-0. Deocamdata romanca mai trebuie sa-si regleze loviturile, mai ales ca inaintea partidei Simona declara ca suprafata de joc de la Dubai este mult mai rapida decat cea de la Galati. Simona Halep, cap de serie numarul 1, o intalneste, de la ora 18.30, pe Daniela Hantuchova (47 WTA, Slovacia), in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Simona Halep, care va incepe competitia direct din turul secund gratie statutului de cap de serie, va avea o adversara dificila, dupa ce Hantuchova a fost in mare forma in ultimele zile, reusind sa castige chiar si un titlu WTA International.

acum 95 luni (17 Feb 2015)

Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a calificat in turul al treilea al turneului Premier 5 de la Dubai, dupa ce a eliminat-o pe Daniela Hantuchova (47 WTA, Slovacia) cu scorul de 6-2, 6-0.

"Am jucat foarte bine anul trecut si am inceput si anul acesta bine.

Simona va juca in turul al treilea, miercuri, de la ora 17.00 (ora Romaniei) impotriva Tvetanei Pironkova (57 WTA, Bulgaria, 27 de ani).

Live Text Halep - Hantuchova: 6-2, 6-0

6-0: Game, Halep. MECI, castigat de Simona Halep! Adversara sa are probleme de mobilitate tot mai mari. Hantuchova a avut 7 zile extrem de incarcate, in care a castigat un turneu si a eliminat o jucatoare dificila (Mona Barthel) in primul tur la Dubai. Game foarte lung si dificil, cu mai multe reveniri de la avantaj. Slovaca a scos nu mai putin de 6 mingi de break, insa in cele din urma s-a impus romanca. Romanca incepe foarte bine si setul al doilea, iar la cum arata jocul in acest moment meciul pare deja castigat. Game, castigat fulgerator de Simona. Simona a fost foarte aproape sa faca din nou break-ul, avand chiar si avantaj la un moment dat, insa a trimis de 2 ori mingea in fileu la faze destul de simple. Hantuchova a incercat un slice, dar a trimis in fileu, ceea ce arata ca fostul numar 5 mondial si-a mai pierdut din tenacitate, la varsta de aproape 32 de ani. Simona a facut primul break destul de rapid, cu toate ca inca nu pare sa evolueze la mai mult de 70% din potential. Simona are publicul de partea sa, putand fi vazuti multi chiar si fani cu steaguri tricolore (altii decat cercul sau apropiat de prieteni). Romanca a reusit un rever in lung de linie de la fileu, lovitura sa preferata, insa adversara a raspuns imediat cu un passing shot. A mai comis si o dubla greseala, astfel ca serviciul sau ar putea arata mult mai bine de atat. Slovaca a avut un game relativ usor, cu toate ca al doilea punct a fost castigat de Simona, dupa un raliu pana la fileu. Deocamdata romanca mai trebuie sa-si regle... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro