Live Score Steaua - Partizan: miercuri, ora 21.30. Care este echipa de START a lui Radoi

Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu, cu Partizan Belgrad, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. ---- LIVE SCORE STEAUA - PARTIZAN: 1-1 (Varela 81 - Vulicevic 62) 23.20 STEAUA - PARTIZAN: FINAL DE MECI 23.18 STEAUA - PARTIZAN: Mihalcea intră in locul lui Hamroun (min 90+2) 23.15 STEAUA - PARTIZAN: Meciul are un final incredibil, cu steliștii accelerand permanent in terenul advers. 22.05 STEAUA - PARTIZAN: Steliștii incă mai au nevoie de timp pentru a lega jocul, deoarece in acest moment fotbalul practicat de elevii lui Rădoi este puțin dezorganizat și are de suferit mai ales la cele două porți, fie că vorbim de apărare sau atac. Steaua are parte din nou de cel mai dificil adversar posibil și in turul al treilea, după ce in runda a doua a preliminariilor a fost nevoită să treacă de AS Trencin, campioana Slovaciei, in fața căreia s-a impus cu scorul general de 4-3. Preţul plătit de Steaua pentru a evita INSOLVENŢA Partizan, echipă peste Trencin, atat din punct de vedere valoric, cat și al clasamentului coeficienților, a trecut de Dila Gori, campioana Georgiei, in runda a doua, cu scorul de 3-0, la general.

acum 78 luni (29 Jul 2015)

Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu, cu Partizan Belgrad, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Căpitanul roș-albaștrilor, Varela, a restabilit egalitatea in minutul 81, iar finalul de meci a rezervat două ocazii mari, una la poarta Stelei, cand un sarb a ratat dintr-o poziție ideală, față in față cu Cojocaru, după care a doua fază a avut loc la poarta lui Partizan, cand Tudorie a reluat din marginea careului dar nu l-a putut invinge pe Zivkovici.

Returul din Serbia va avea loc pe 5 august, tot de la ora 21.30, pe un stadion pe care sunt așteptați circa 30.000 de fani ai lui Partizan. Steaua a evoluat, pe Arena Națională, cu porțile inchise, după UEFA a sancționat-o cu două astfel de partide din cauza comportamentului suporterilor de la meciul cu Dinamo Kiev din Liga Europa.

----

LIVE SCORE STEAUA - PARTIZAN: 1-1 (Varela 81 - Vulicevic 62)

23.20 STEAUA - PARTIZAN: FINAL DE MECI

23.18 STEAUA - PARTIZAN: Mihalcea intră in locul lui Hamroun (min 90+2)

23.15 STEAUA - PARTIZAN: Meciul are un final incredibil, cu steliștii accelerand permanent in terenul advers.

23.08 STEAUA - PARTIZAN 1-1: GOOOL, VARELA! Reușita lui Varela a venit, după cum era de așteptat, la o fază fixă, după ce a reluat cu capul. După plecare lui Szukala de la Steaua, Varela a devenit omul cu golul la fazele fixe.

23.07 STEAUA - PARTIZAN: Steliști ratează o ocazie uriașă.

23.02 STEAUA - PARTIZAN: Tahar intră in locul lui Breeveld, la Steaua.

22.57 STEAUA - PARTIZAN: Ninkovic a intrat in locul lui Oumaru, la Partizan (min 70).

22.52 STEAUA - PARTIZAN: Tudorie intră in locul lui Adi Popa (min 65).

22.50 STEAUA - PARTIZAN 0-1: GOL marcat de Partizan, prin Vulicevic.

22.48 STEAUA - PARTIZAN: Steliștii continuă un cu atacuri susținute, insă apare din nou acea lipsă de omogenitate din prima repriză. Ste... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro