Live Score Roland Garros. Andreea Mitu - Van Uytvanck: ora 17.00. Duel al jucatoarelor-surpriza, in optimi!

Andreea Mitu, 100 WTA, a fost eliminata in optimile turneului de la Roland Garros de belgianca Alison Van Uytvanck, 88 WTA, cu scorul de 6-1, 6-3. Romanca a cunoscut o scadere de forma, resimtita inca de la meciul anterior cu Francesca Schiavone si nu i-a putut tine piept belgiencei in varsta de doar 21 de ani. Mitu, 23 de ani, a reusit la editia din acest an de la Roland Garros cea mai buna performanta a carierei, la fel ca si adversara sa de luni. Mitu are un record mai bun al victoriilor, de 22-10, in acest an, fata de Uytvanck, belgianca inregistrand un record de 21-13.

acum 80 luni (1 Jun 2015)

Andreea Mitu, 100 WTA, a fost eliminata in optimile turneului de la Roland Garros de belgianca Alison Van Uytvanck, 88 WTA, cu scorul de 6-1, 6-3.

Andreea Mitu a avut in fata sa o adversara foarte buna, cu un joc mai agresiv chiar si decat al Simonei Halep, dar mai ales cu un retur de zile mari. Romanca a cunoscut o scadere de forma, resimtita inca de la meciul anterior cu Francesca Schiavone si nu i-a putut tine piept belgiencei in varsta de doar 21 de ani.

Mitu, 23 de ani, a reusit la editia din acest an de la Roland Garros cea mai buna performanta a carierei, la fel ca si adversara sa de luni.

Pentru participarea in optimile de finala, Mitu a obtinut 145.000 de euro si 240 de puncte WTA.

Live Score Andreea Mitu (100 WTA) - Alison Van Uytvanck (88 WTA): 1-6, 3-6

Ora 18.34: Mitu pierde meciul.

Ora 18.27: Andreei nu-i iese mai nimic in aceasta partida, in timp ce belgianca evolueaza la cel mai bun nivel din cariera sa. Nu trebuie uitat faptul ca in prima runda, cu Schiavone, romanca a revenit de la 0-3. De aceasta data lucrurile sunt mult mai complicate, insa daca Mitu ar da totul pentru o tactica mai agresiva ar putea avea sorti de izbanda. Este dominata de o rivala directa din clasament. Cine se impune azi o surclaseaza pe cealalta, in plus este vorba de miza uriasa, sferturile de finala ale unui grand slam.

Ora 18.10: Uytvanck are un joc foarte solid, chiar daca mai are de imbunatatit lucruri la mai multe capitole. In aceste momente, belgianca este cea care are sortii de partea sa. Pare avantajata de tot, stil de joc, varsta si nu numai.

Ora 18.00: Publicul a fost destul de ostil pana acum, uralele fiind de regula pentru belgianca.

Ora 17.55: Serviciul ramane cea mai buna arma a Andreei Mitu, in conditiile in care romanca loveste foarte puternic. O problema evidenta in jocul ei tine de capitolul psihic, in aceste momente romanca fiind dominata de belgianca.

Ora 17.53: A inc... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro