Live blogul unui barbat care a aflat ca sotia il insala: "Chiar acum ii trimite mesaje din baie"

Live blogul unui barbat care a aflat ca sotia il insala:

Un barbat cunoscut doar cu pseudonimul de MyLifeSuxNow a scris pe reteaua de socializare Reddit despre indifelitatea sotiei cu care era casatorit de 8 ani. Barbatul si-a actualizat live blogul timp de trei zile, timp in care cateva zeci de mii de cititori au stat cu sufletul la gura pentru a afla finalul dramei demne de o telenovela.

acum 111 luni (25 Jan 2015)

Un barbat cunoscut doar cu pseudonimul de MyLifeSuxNow a scris pe reteaua de socializare Reddit despre indifelitatea sotiei cu care era casatorit de 8 ani.

Intreaga poveste are peste 10.000 de cuvinte si cuprinde multe detalii despre cum i-a descoperit infidelitatea si despre confruntarea finala.

Barbatul si-a actualizat live blogul timp de trei zile, timp in care cateva zeci de mii de cititori au stat cu sufletul la gura pentru a afla finalul dramei demne de o telenovela. Foarte multi dintre cei care i-au urmarit povestea l-au incurajat si i-au dat sfaturi. Ce bestie mizerabila...", a povestit barbatul, care a avut surpriza neplacuta sa descopere ca cei doi au schimbat si cateva poze nud.

"Mi-am dat seama ca sotia mea ma insala", se confeseaza el pe blog. Toate vremurile noastre fericite, calatoriile noastre in afara tarii si noptile noastre romantice nu au insemnat nimic pentru ea", mai spune sotul inselat.

La recomandarea unor utilizatori Reddit, el a angajat un detectiv particular care sa dovedeasca negru pe alb infidelitatea sotiei, a furat telefonul sotiei si a intrat pe conturile de Facebook si de e-mail.

Vinerea trecuta, la ora 20.45, barbatul a scris pe blog: "La naiba, chiar acum ii trimite mesaje din baie. Doua zile mai tarziu, se pare ca el si-a confruntat sotia si a povestit apoi: "Nu pot sa scriu prea multe. Tipete, furie, lacrimi, o tona de lacrimi, rugaminti, explicatii..."

El a spus ca va continua actiunea de divort, le-a multumit celor care i-au fost alaturi in spatiul virtual si le-a promis ca va reveni cu detalii dupa intalnirea cu avocatul de divorturi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro