Lista PNL Bucuresti pentru alegerile parlamentare. Vezi ce deputati au sanse sa prinda pozitii eligibile

Lista PNL Bucuresti pentru alegerile parlamentare. Vezi ce deputati au sanse sa prinda pozitii eligibile

Cand se vor intocmi listele pentru alegerea deputatilor in Capitala se vor lua in considerare rezultatele obtinute de candidatii la alegerile locale, de respectarea criteriilor de integritate asumate de partid, cat si de rezultatele pe care aspirantii la fotoliul de parlamentar le vor obtine in perioada de precampanie electorala, au precizat aceleasi surse din PNL.

acum 88 luni (2 Aug 2016)

Deputatii liberali Ludovic Orban, Razvan Mironescu si Diana Tusa au slabe sanse sa mai figureze pe listele PNL Bucuresti, pe pozitii eligibile pentru alegerile parlamentare, sustin surse din partid, citate de Mediafax.

Cand se vor intocmi listele pentru alegerea deputatilor in Capitala se vor lua in considerare rezultatele obtinute de candidatii la alegerile locale, de respectarea criteriilor de integritate asumate de partid, cat si de rezultatele pe care aspirantii la fotoliul de parlamentar le vor obtine in perioada de precampanie electorala, au precizat aceleasi surse din PNL. Pana in noiembrie, cand vor fi depuse listele final, liberalii care vor sa candideze in Bucuresti vor avea parte si de o perioada de precampanie electorala ''in care vor trebui sa isi asume anumite obiective si activitati si ca dovedeasca faptul ca pot obtine voturile electoratului'', au mai adaugat surse din PNL pentu Mediafax. Sansele lui Ludovic Orban de a se regasi pe listele pentru alegerile parlamentare, in Bucuresti, sunt slabe in contextul in care liberalul a facut un pas in spate, retragandu-se din cursa pentru Primaria Capitalei, fiind la acea vreme cercetat sub control judiciar.

De asemenea, surse din PNL au afirmat ca rezultatul obtinut de Razvan Mironescu in cursa pentru Primaria Sectorului 6 nu ar mari prea mult sansele acestuia de a obtine un loc eligibil pe lista pentru parlamentare. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro