Link Twin, un joc creat in Romania care te-ar putea face sa renunti la Candy Crush

Link Twin, un joc creat in Romania care te-ar putea face sa renunti la Candy Crush

Amber Studio este cel mai mare studio indie de jocuri video din Romania si pana acum s-a remarcat prin colaborari cu Disney Interactive si Fox Digital Entertainment.

acum 39 luni (27 May 2016)

Amber Studio este cel mai mare studio indie de jocuri video din Romania si pana acum s-a remarcat prin colaborari cu Disney Interactive si Fox Digital Entertainment. De anul acesta s-ar putea sa fie cunoscut si prin titlul Link Twin. Acesta a fost prezentat, in premiera, la Romanian Design Week si ideea pentru acesta a aparut la un game jam intern organizat de Amber Studio in iarna lui 2015.

Jocul este rezultatul a sase luni de munca a unei echipe de opt oameni, formata din doi programatori, un producator, trei designeri, un game artist si un game animator. Pe masura ce utilizatorul inainteaza in joc, va descoperi noi tehnici de a folosi obiectele din joc pentru a finaliza fiecare nivel, acestea devenind mai complexe cu fiecare capitol. Totusi, Link Twin va putea fi jucat si la standul Amber din cadrul ESL Arena de la East European Comic Con, eveniment care se desfasoara intre 27 si 29 mai. Printre cele mai mari proiecte la care studioul a lucrat pana in prezent se afla jocurile Cinderella Free Fall, Little Leader, Star Wars Rebels, Yahtzee with Buddies si The Martian. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro