Linistea unui sat, tulburata de cel mai mare festival pentru swingeri din Europa: unde se organizeaza orgia

Linistea unui sat, tulburata de cel mai mare festival pentru swingeri din Europa: unde se organizeaza orgia

Printre evenimentele organizate in cadrul festivalului se numara luptele sexy in jeleu, spectacole de muzica, iar pentru ca prieteniile sa se lege mai repede, la dispozitia swingerilor sunt puse si cazi de tip jacuzzi suficient de incapatoare pentru mai multe persoane.Un bilet la festival pentru un cuplu costa 180 de lire sterline, 150 de lire sterline barbatii care vin neinsotiti si ceva mai putin pentru femeile singure, 100 de lire sterline, pentru a incuraja participarea.

acum 49 luni (15 Jun 2016)

Timp de trei zile, 700 de swingeri isi vor instala corturile intr-o padure de langa mica localitate si se vor distra pe cinste.

Nu la fel de entuziasmati sunt cei 200 de locuitori din Flaxey, care au trecut prin experienta editiei de anul trecut a festivalului.

"Sa spunem doar ca, atunci cand am vazut un banner cu cuvintele 3 este numarul magic si o varietate de imagini interesante, am stiut ca acesta nu este doar un festival de muzica obisnuit", declara anul trecut un localnic.

Printre evenimentele organizate in cadrul festivalului se numara luptele sexy in jeleu, spectacole de muzica, iar pentru ca prieteniile sa se lege mai repede, la dispozitia swingerilor sunt puse si cazi de tip jacuzzi suficient de incapatoare pentru mai multe persoane.Un bilet la festival pentru un cuplu costa 180 de lire sterline, 150 de lire sterline barbatii care vin neinsotiti si ceva mai putin pentru femeile singure, 100 de lire sterline, pentru a incuraja participarea. De asemenea, participantii au fost avertizati ca vor fi dati afara din zona festivalului daca sunt prinsi ca umbla dezbracati in zone publice sau daca fac sex in jacuzzi sau in locuri unde pot fi surprinsi de localnici. Un reprezentant al consilului local, Colin Evers, a declarat, conform publicatiei Daily Mail, ca anul trecut au existat discutii referitoare la organizarea festivalului, dar localnicii nu au facut o plangere scrisa, asa ca in lipsa unei pozitii ferme s-a dat aprobarea ca festivalul sa se desfasoare in zona.

Contabilul britanic suparat ca nu a fost lasat sa participe la editia de anul trecut a festivalului swingerilor, pentru ca nu avea destule recomandari. FOTO Daily Mail

In timp ce multi localnici si-ar dori ca festivalul sa fie interzis, un contabil britanic in varsta de 50 de ani, Roy Maggs, i-a dat in judecata pe organizatorii evenimentului pentru ca la editia de anul trecut nu i-a fost permisa participarea, desi isi cumparase bilet. Acesta nu a ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro