Linistea cuprinsurilor - cel mai nou album de muzica ambientala, a fost lansat

Linistea cuprinsurilor - cel mai nou album de muzica ambientala, a fost lansat

Spectacolul "Linistea Cuprinsurilor" face parte din seria de cine-concerte "de basm" care aduce in modernitate elemente arhaice, de mitologie si folclor romanesc prin cele mai actuale tehnici de productie si prezentare audio-vizuala.

acum 81 luni (10 May 2016)

Artistul multimedia Daniel Dorobantu, fondatorul ansamblului de arta sincretica Thy Veils, lanseaza un nou album de studio, al doisprezecelea. "Linistea Cuprinsurilor" a fost inregistrat in cadrul concertului cu acelasi nume, care a marcat 20 de ani de cariera muzicala, care a avut loc in octombrie, cand Daniel Dorobantu si invitatul sau special - Cristian "Sol Faur" Popescu (chitara, DorDeDuh) - au concertat timp de 8 ore fara oprire, in biserica romano-catolica Elisabetin din Timisoara.

Spectacolul "Linistea Cuprinsurilor" face parte din seria de cine-concerte "de basm" care aduce in modernitate elemente arhaice, de mitologie si folclor romanesc prin cele mai actuale tehnici de productie si prezentare audio-vizuala. "Inginerul de sunet Attila Lukinich (studioul DSPro) a translatat apoi cu migala experienta multidimensionala captata in concert, intr-o lucrare de studio menita sa poarte ascultatorul spre aceeasi experienta incantatoare de basm. Linistea Cuprinsurilor este o productie muzicala unicat, fiecare sunet individual fiind tratat separat in scopul obtinerii unei expresii complete incepand chiar de la acest nivel de detaliu", arata Daniel Dorobantu.Noul album ofera o ora de muzica imersiva si invaluitoare, o calatorie atemporala intre lumi, in deplina siguranta, care duce mereu spre adanc. Cufundat in muzica, ascultatorul traieste o stare de liniste interioara, de netulburare, de bucurie, ceea ce modifica perceptia curgerii timpului, in sensul incetinirii sale". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro