Linia de tramvai 41, SUSPENDATA

Lucrarile de revizie vor viza atat calea de rulare a tramvaielor, cat si reteaua electrica de contact si peroanele pentru calatori, Pentru preluarea calatorilor de pe traseul acesteia, se infiinteaza linia naveta de autobuze 641, care va functiona intre terminalul "Piata Presei Libere" si terminalul ,,Ghencea" pe Bd.

acum 99 luni (26 Aug 2015)

Linia de tramvai 41, din Capitala, va fi suspendata temporar din cauza unor lucrari de revizie, potrivit unui comunicat al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB).

Lucrarile de revizie vor viza atat calea de rulare a tramvaielor, cat si reteaua electrica de contact si peroanele pentru calatori,

Pentru preluarea calatorilor de pe traseul acesteia, se infiinteaza linia naveta de autobuze 641, care va functiona intre terminalul "Piata Presei Libere" si terminalul ,,Ghencea" pe Bd.

Autobuzele vor opri astfel:

Pe sensul catre terminalul "Ghencea":

- pe Bd. Marasti, in statiile ,,Oprire", amplasate in zona Institutului de Agronomie si dupa intersectia cu Str.

- pe Str.

- pe Sos. Virtutii, in statiile liniei 178, precum si in noua statie ,,Oprire", inainte de Bd.

- pe Str. Brasov, in statiile liniilor 105, 173 si 221, precum si in noua statie ,,Oprire", situata dupa intersectia cu Bd.

- in terminalul Ghencea, in statiile liniei 221

Pe sensul catre terminalul ,,Piata Presei Libere":

- pe Str. Brasov, in statiile liniilor 105, 173 si 221, precum si in noile statii ,,Oprire", situate dupa intersectia cu Drumul Taberei - ramura de nord respectiv inainte de Bd.

- pe Str.

- pe Sos.

- pe Str.

- pe Bd. Maresal Alexandru Averescu, in noua statie ,,Oprire", amplasata dupa intersectia cu Bd.

- pe Bd.

- in terminalul Piata Presei Libere, in statiile liniei 449. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro