LikeOne, moldoveanca si ardeleanca de sute de mii de like-uri! Caragiale s-a mutat pe online!

LikeOne, moldoveanca si ardeleanca de sute de mii de like-uri! Caragiale s-a mutat pe online!

Ruxandra si Cristina au renuntat la joburile lor si au inceput sa filmeze videoclipuri amuzante "Dupa ce a prins amploare, am strans din dinti si am ales sa ne dedicam trup si suflet, dar nu ne pare rau" . Proiectul a prins amploare si contur si ne ocupa tot timpul, motiv pentru care amandoua am renuntat la joburile pe care le aveam, am strans din dinti si am ales sa ne dedicam trup si suflet. Cat despre parintii, ei nu prea inteleg ce facem si raman la clasica replica:’Trebuie sa mergi la facultate sa faci bani si sa ai un job serios de la 9 la 5."

acum 75 luni (7 Jul 2016)

LikeOne este pagina unei combinatii explozive dintre o moldoveanca si o ardeleanca. Proiectul lor a pornit pe Facebook si intr-un an au adunat 365.000 de likeuri. Ruxandra si Cristina au renuntat la joburile lor si au inceput sa filmeze videoclipuri amuzante "Dupa ce a prins amploare, am strans din dinti si am ales sa ne dedicam trup si suflet, dar nu ne pare rau" .

Videoclipurile lor zilnice sunt urmarite in medie de 700.000 de romani, iar totul s-a dezvoltat in doar un an "In ziua de azi, online-ul are cel mai mare potential de a creste un proiect din care sa poti sa traiesti". Inteligente si carismatice, LikeOne inteleg societatea romaneasca cu umor si obiectivitate, motiv pentru care, cele mai vizualizate idei, chiar si de peste doua milioane click-uri, sunt inspirate din cotidian.

"Traim vremuri in care comicul de moravuri al lui Caragiale s-a mutat pe internet si este din nou la moda". Un proiect de online de succes prezinta si riscul instabilitatii, cine sunt fetele de la Likeone si cu ce se ocupa inafarea de crearea unui content online? E dificil sa alegi sa-ti urmezi visul cand nu stii ce-ti va aduce ziua de maine insa sentimentul pe care il traiesti facand ceea ce-ti place merita orice sacrificiu si orice munca este rasplatita pana la urma. Proiectul a prins amploare si contur si ne ocupa tot timpul, motiv pentru care amandoua am renuntat la joburile pe care le aveam, am strans din dinti si am ales sa ne dedicam trup si suflet.

Pagina am pornit-o pe undeva prin vara 2015 dar nu ne-am ocupat de ea serios pana in ianuarie 2016 cand am inceput sa postam zilnic glume care aveau potential sa ajunga virale. A fost o provocare sa gasim zilnic idei si "scenografii" si este in continuare. Din ianuarie pana acum s-a ajuns la stadiul in care suntem si mai avem cale lunga pana sa fim "aprobate" pe bune pe online. In ziua de azi online-ul are cel mai mare potential de a creste un proiect din care sa poti sa traiesti. Trebuie doar sa fii i... Citeste intreg articolul pe evz.ro