LIGA I. Petrolul - Dinamo, 1-2. Meciul de la Ploiesti s-a lasat cu SCANDAL. "E rusinos ce a facut"

LIGA I. Petrolul - Dinamo, 1-2. Meciul de la Ploiesti s-a lasat cu SCANDAL.

Meciul a fost condus de o brigada condusa de Adrian Comanescu, ajutat de Valentin Avram si Bogdan Gheorghe. Pe de alta parte, Mihai Stoichita, antrenorul Petrolului, a anuntat ca va da afara mai multi jucatori care nu corespund cerintelor sale.

acum 60 luni (8 Dec 2015)

Dinamo a castigat meciul jucat, luni, la Ploiesti, cu Petrolul (scor 2-1), in etapa a 21-a a Ligii I. Gazdele au acuzat arbitrajul brigazii conduse de Adrian Comanescu.

Dinamo a invins-o pe Petrolul Ploiesti, luni, in runda a 21-a a Ligii I, scor 2-1. Gazdele au deschis scorul in minutul 20, prin Moussa, iar in partea secunda, "cainii" au revenit si au punctat prin Tudose (53 - autogol) si Rotariu (84). La final, Peterson Pechana a acuzat un fault la primul gol marcat de dinamovisti. Meciul a fost condus de o brigada condusa de Adrian Comanescu, ajutat de Valentin Avram si Bogdan Gheorghe.

"Cum e posibil ca arbitrul auxiliar sa nu vada acest fault. Avem nevoie de un arbitraj bun. Noi am facut un meci foarte bun, am avut mai multe ocazii de gol", a spus Pecanha la Digi Sport.

Pe de alta parte, Mihai Stoichita, antrenorul Petrolului, a anuntat ca va da afara mai multi jucatori care nu corespund cerintelor sale. Tudose a vrut sa faca nu stiu ce filosofie pe la mijlocul terenului. Promisiunile sunt mari pentru iarna, vor fi adusi jucatorii pe care ii vreau eu. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro