LIGA I. FC Viitorul - Dinamo, 1-2. Echipa lui Hagi n-a batut pe nimeni in play-off, "cainii" raman in lupta pentru titlu

LIGA I. FC Viitorul - Dinamo, 1-2. Echipa lui Hagi n-a batut pe nimeni in play-off,

Dinamo s-a impus, luni, in deplasarea de la FC Viitorul, scor 2-1, intr-o confruntare ce a contat pentru etapa a 5-a a play-off-ului Ligii I. Razvan Marin si Hodorogea au jucat si la nationala si au cazut din punct de vedere fizic, ei voiau, dar nu mai puteau.

acum 82 luni (5 Apr 2016)

Dinamo s-a impus, luni, in deplasarea de la FC Viitorul, scor 2-1, intr-o confruntare ce a contat pentru etapa a 5-a a play-off-ului Ligii I.

Dupa umilinta suferita in runda precedenta, cu Astra Giurgiu, scor 1-4, Dinamo a castigat trei puncte, in deplasarea de la Ovidiu, acolo unde a invins-o pe FC Viitorul, scor 2-1. Gazdele au deschis scorul prin Florin Tanase (6), apoi, oaspetii au revenit prin Romario Kortzorg (24) si Vali Lazar (71). Echipa antrenata de Gheorghe Hagi ramane fara victorie in play-off si se afla pe locul al 5-lea, cu 25 de puncte. Dinamo este pe pozitia a 3-a, cu 30 de puncte, la cinci distanta de Steaua si Astra (un meci mai putin disputat). Am riscat folosind foarte multi jucatori tineri, dar vom merge pe aceasta linie. Razvan Marin si Hodorogea au jucat si la nationala si au cazut din punct de vedere fizic, ei voiau, dar nu mai puteau. Vreau sa vad ce jucatori pot pentru a continua mai departe din sezonul viitor. Benzar a gresit la golul doi, dar asta e. Ne pregatim pentru la anul acum", a spus Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, la Digi Sport. Citeste si:

+DEZVALUIRI INCENDIARE!

+ANA MARIA PRODAN, limbaj de MAHALA pe FACEBOOK. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro