Liga I Betano. LPF a schimbat sponsorul principal al competitiei

Liga I Betano. LPF a schimbat sponsorul principal al competitiei

Betano ofera pe piata din Romania produse de top, precum pariuri pre-match si live, transmisiuni live ale competitiilor sportive, jocuri de cazinou si aplicatii dedicate dispozitivelor mobile, combinate in mod armonios cu servicii de inalta calitate pentru membrii sai, din luna mai 2016, cand marca s-a lansat oficial pe piata din Romania.

acum 34 luni (27 Jul 2017)

Astfel, Liga 1 devine "Liga 1 Betano" pentru sezoanele 2017/2018 si 2018/2019.

Parteneriatul cu LPF face parte din strategia BETANO.com de a sustine industria sportiva din Romania. Compania este implicata activ in sprijinul proiectelor si initiativelor sportive din Romania si din alte tari in care opereaza. Un nou logo a fost special conceput sa rezoneze cu microbistii de toate varstele, integrand stindardul de lupta dacic.

Parteneriatul dintre BETANO.com si LPF include o serie de beneficii, printre care se numara expunerea logo-ului comun, Liga 1 Betano, pe stadioane, on-screen si pe materialele de difuzare ale Ligii sau streaming-ul live al meciurilor pe platforma BETANO.com si multe altele. In plus, parteneriatul ofera BETANO.com posibilitatea de a crea experiente autentice fanilor, prin desfasurarea de activitati speciale pe toate stadioanele din Liga 1, in timpul tuturor meciurilor din Liga 1. Pretuim sportul si il sprijinim prin parteneriate, sponsorizari si un numar semnificativ de proiecte conexe. Pe langa "Liga 1 Betano", suntem partenerii a peste zece cluburi si peste zece atleti (incluzand castigatori ai medaliilor de aur la Jocurile Olimpice), trei asociatii si academii Olimpice, in trei tari. Acesta este motivul pentru care "Liga 1 Betano" vine ca o evolutie naturala a planului nostru strategic, urmarind sa sporeasca gradul de recunoastere si sa sprijine adevarata performanta sportiva.

Pe termen lung, impreuna cu LPF, obiectivul nostru este sa mergem mai departe de beneficiile sponsorizarii si sa devenim activi in initiative de responsabilitate sociala, care ar putea cultiva un spirit etic si fair-play in fotbal", a declarat Ioannis Spanoudakis, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie, BETANO.com.

"Uram bun venit partenerului nostru principal BETANO.com, unul dintre cei mai importanti operatori de pariuri sportive si cazinou online de pe piata din Romania. Sezonul 2017/2018 marcheaza 100 de a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro