LIGA I. ASA Targu Mures, umilita de Steaua. Partida a fost marcata de VIOLENTE. Cornel Rapa a ajuns la spital, plin de sange, cu gatul imobilizat

LIGA I. ASA Targu Mures, umilita de Steaua. Partida a fost marcata de VIOLENTE. Cornel Rapa a ajuns la spital, plin de sange, cu gatul imobilizat

Steaua a castigat cu scorul de 4-1 partida disputata, marti, in deplasare, cu ASA Targu Mures, in cadrul etapei a 10-a a play-offului Ligii I. Dupa aceasta faza, Ciolacu a vazut cartonasul rosu, la fel ca si coechipierul sau, Gabi Muresan, cel care a parasit terenul in minutul 65, dupa ce l-a lovit pe Bawab cu cotul in piept.

acum 94 luni (11 May 2016)

Steaua a castigat cu scorul de 4-1 partida disputata, marti, in deplasare, cu ASA Targu Mures, in cadrul etapei a 10-a a play-offului Ligii I.

Steaua a castigat detasat confruntarea cu ASA, disputata la Targu Mures, in ultima runda a play-offului campionatului intern. "Ros-albastrii" s-au impus cu scorul de 4-1, gratie golurilor lui Bawab (17), Chipciu (49), Popadiuc (51) si Ontel (67).

In ultimele secunde ale primei reprize, Andrei Ciolacu l-a lovit pe Cornel Rapa cu cotul in figura, dupa un duel aerian. Stelistul a ramas pe gazon, plin de sange, si a fost dus de urgenta, la spital, cu gatul imobilizat. "Ma bucur pentru Cornel, nu are nimic, va merge cu noi acasa. Ne-a fost putin teama, dupa ce s-a intamplat cu Ekeng", a spus Laurentiu Reghecampf la Digi Sport.

Dupa aceasta faza, Ciolacu a vazut cartonasul rosu, la fel ca si coechipierul sau, Gabi Muresan, cel care a parasit terenul in minutul 65, dupa ce l-a lovit pe Bawab cu cotul in piept.

+Cei doi cumnati Gica, Hagi si Popescu, si relatiile lor cu ... Citeste intreg articolul pe evz.ro