Liftingul pubian, noua moda care a devenit obsesie in randul tinerelor anorexice

Liftingul pubian, noua moda care a devenit obsesie in randul tinerelor anorexice

Aceasta parte a corpului a devenit deja subiect de dezbateri pe mai multe forumuri si pe Twitter, unde are si un hashtag dedicat, #Monspubis.

acum 86 luni (28 Apr 2015)

Aceasta parte a corpului a devenit deja subiect de dezbateri pe mai multe forumuri si pe Twitter, unde are si un hashtag dedicat, #Monspubis. Exista chiar si o interventie chirurgicala prin care tesutul de deasupra osului pubian poate fi inlaturat. Jamie Sherrill, care detine clinica de infrumusetare Nurse Jamie, spune ca in afara de operatie mai exista si alte solutii de eliminarea a acestui tesut inestetic.

Medicul Ernest Guillem, de la Marbella Cosmetic High Care Group de pe Costa del Sol, Spania, recomanda liposuctie si radiofrecventa, care reduce semnele postoperatorii. Dupa interventie pacienta trebuie sa poarte timp de 6 saptamani pantaloni speciali pentru compresie.

Katie Lowe, consilier pentru sanatate, avertizeaza ca aceasta moda, ca si "tight gap" sau "bikini bridge", risca sa alimenteze obsesiile tinerelor legate de propria imagine. Fetele risca astfel sa devina anorexice si sa isi doreasca sa fie cat mai slabe cu orice pret. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro