Liderul PSD, Liviu Dragnea: Vom aduce specialisti din strainatate pentru a reforma Justitia

Eu, ca cetatean roman, imi doresc ca atunci cand merg in fata unei instante, judecatorul sa judece doar din punct de vedere al legii si sa nu tina cont de alte elemente (...) Trebuie sa gasim cele mai bune solutii pentru o schimbare profunda in acest sistem", a spus Liviu Dragnea, la Radio Romania.

acum 89 luni (15 Feb 2017)

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, la Radio Romania Actualitati, ca vor fi adusi specialisti din strainatate pentru a pregati o lege privind raspunderea magistratilor.

"Legea raspunderii magistratilor este o prioritate pentru toata lumea, atat pentru PSD, cat si pentru ceilalti (...) Pe mine ma intereseaza in primul rand sa identificam un pachet de masuri legale prin care judecatorii sa se simta mult mai protejati. Eu, ca cetatean roman, imi doresc ca atunci cand merg in fata unei instante, judecatorul sa judece doar din punct de vedere al legii si sa nu tina cont de alte elemente (...) Trebuie sa gasim cele mai bune solutii pentru o schimbare profunda in acest sistem", a spus Liviu Dragnea, la Radio Romania.

Seful social-democratilor a mentionat ca vor fi adusi experti de la Comisia de la Venetia pentru a reforma sistemul de justitiei. Noi consideram ca trebuie sa gasim cele mai bune masuri prin care sa nu se mai poata ajunge cu presiuni asupra judecatorilor", a declarat Dragnea. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro