Liderul Partidului Laburist sustine ca razboaiele in care s-a implicat Marea Britanie au sporit riscurile teroriste

Multi experti, inclusiv profesionisti ai serviciilor noastre de informatii si serviciilor de securitate, au depistat asocieri intre razboaiele in care am fost implicati ori pe care le-am sustinut in alte tari si terorismul de aici", a declarat Jeremy Corbyn.

acum 36 luni (26 May 2017)

Implicarea Marii Britanii in conflicte militare a contribuit la amplificarea riscurilor teroriste, sustine Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, de opozitie, informeaza vineri presa internationala citata de Mediafax.

Pe de alta parte, sondajele de opinie indica o reducere semnificativa a avansului pe care il avea formatiunea de guvernamant, Partidul Conservator. Multi experti, inclusiv profesionisti ai serviciilor noastre de informatii si serviciilor de securitate, au depistat asocieri intre razboaiele in care am fost implicati ori pe care le-am sustinut in alte tari si terorismul de aici", a declarat Jeremy Corbyn. (...) Vina este a teroristilor, dar, daca vrem sa ne protejam cetatenii, trebuie sa fim onesti cu cei care ne ameninta siguranta", a adaugat liderul Partidului Laburist, citat de BBC News online.

"In mod clar, cauzele nu pot fi reduse doar la deciziile de politica externa", a adaugat Corbyn, criticand si sistemul penitenciar, unde "subcultura violentelor" a influentat personalitatile tinerilor. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro