Liderul liberal Marian Petrache, anchetat de DNA pentru posibile fraude electorale

Dosar penal deschis de IPJ Ilfov "Parchetul mi se pare firesc să ia act de toată chestia asta şi să cerceteze, nu e niciun fel de problemă şi nu-mi convine deloc să răman cu blamul că nu ştiu ce am făcut.

acum 79 luni (27 Jun 2016)

Liderul liberal Marian Petrache va fi cercetat de Direcția Națională Anticorupție (DNA), pentru posibile fraude la alegerile locale din 5 iunie, după ce polițiștii ilfoveni și-au declinat competența in favoarea DNA, conform Digi 24.

Președintele PNL Ilfov, Marian Petrache, a apărut intr-o inregistrare din timpul campaniei electorale, in care discută despre mobilizarea oamenilor la vot. Dosar penal deschis de IPJ Ilfov

"Parchetul mi se pare firesc să ia act de toată chestia asta şi să cerceteze, nu e niciun fel de problemă şi nu-mi convine deloc să răman cu blamul că nu ştiu ce am făcut.

El a adăugat că dacă cel care a făcut această inregistrare se consideră un cetăţean onest şi apreciază că a fost incălcată legea, atunci să o trimită organelor de anchetă, dar a precizat că are sentimentul că a fost o strategie indreptată impotriva sa. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro