Liderul formatiei Trooper, despre crima ingrozitoare din Motru: "Cum se poate sa fie liber un dement care si-a facut sotia sa sara de la etaj?"

Liderul formatiei Trooper, despre crima ingrozitoare din Motru:

Criminalul este barbatul langa care traia de sapte ani, Ion Jianu, de 52 de ani. Postarea de pe pagina oficiala a formatiei "Trooper" descrie cum s-a intamplat crima si cum vecinii nu au sunat la 112 de teama sau din indiferenta: "Ion Jianu este un criminal din Motru. Si de ura, si de durere, si de frica. Victima a fost batuta cu cruzime de mai multe ori si chiar desfigurata, fiind internata in spital, dar, de fiecare data, agresorul o convingea sa se intoarca la el.

acum 25 luni (2 Aug 2017)

Criminalul este barbatul langa care traia de sapte ani, Ion Jianu, de 52 de ani. Postarea de pe pagina oficiala a formatiei "Trooper" descrie cum s-a intamplat crima si cum vecinii nu au sunat la 112 de teama sau din indiferenta: "Ion Jianu este un criminal din Motru. Treaba sta asa: omul si-a batut iubita cu pumnii si cu o scandura timp de doua ore. S-a gandit sa o dea cu capul de o oglinda pana cand s-a spart. A urmat o repriza de dat cu capul de pereti. In aceste doua ore de iad s-a tipat. Si de ura, si de durere, si de frica. Unii de frica razbunarii, altii de teama sa nu fie amendati, pentru ca au chemat Politia fara motiv. Atat de cretini sunt unii", se arata in postarea de Alin Dinca, liderul formatiei Trooper. "Trooper" face un apel la clasa politica aflata la putere pentru a schimba legea si a proteja mai mult cetatenii: "Criminalul era cunoscut si recunoscut. Atat de Politie, cat si de vecini. Fosta sotie a criminalului se aruncase de la etaj cu ani in urma pentru ca mizerabilul o ameninta cu un cutit. Si forma de viata era inca in libertate inca sa tortureze o alta femeie. intreb: jegosilor care stati cu cururile voastre penale pe legile acestei tari, chiar nu se pot vota niste pedepse reale pentru toti criminalii, violatorii si pedofilii care zburda fericiti prin Romania? Cum se poate sa fie liber un dement care si-a facut sotia sa sara de la etaj? Cate femei au cerut ajutorul Politiei in ultimii ani si nu au primit decat umilinta si sictir??? Batuta in mod repetat, dar convinsa sa-l ierte Oribila crima s-a petrecut in noaptea de duminica spre luni. Se temeau de Ion Jianu si nu era prima data cand o batea pe femei: "Am auzit multa galagie. Ea nu mai putea sa zica nimic in afara de . Daca nu-i faceau nimic, ca de obicei, si apoi ne intalneam cu el?! De ani de zile o tineau asa", a povestit unul dintre vecini pentru publicatia Pandurul.

Exista zvonul printre unii vecini ca femeia i-ar fi trimis din greseala un SMS destinat unui alt barbat, dar aceast... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro