Liderii PSD se reunesc astazi la Sinaia pentru a semna legea salarizarii unitare

Liderii PSD se reunesc astazi la Sinaia pentru a semna legea salarizarii unitare

Social-democratii se intrunesc, la ora 11.00, in Comitetul Executiv National, iar la ora 14.00 va avea loc sedinta coalitiei la guvernare, copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu fiind invitat la Sinaia pentru a semna, alaturi de Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu legea salarizarii unitare.

acum 42 luni (6 Apr 2017)

Social-democratii se intrunesc, la ora 11.00, in Comitetul Executiv National, iar la ora 14.00 va avea loc sedinta coalitiei la guvernare, copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu fiind invitat la Sinaia pentru a semna, alaturi de Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu legea salarizarii unitare. Urmeaza ca joi, poate chiar de maine, ministrul Muncii sa mearga la Parlament sa inceapa sa stranga semnaturile, pentru cei care vor sa fie co-initiatori la aceasta lege, si joi va fi semnat de liderii coalitiei si de parlamentari. Il invit joi pe presedintele Tariceanu sa vina la Sinaia sa semnam impreuna acest proiect de lege", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Totodata, in cadrul intrunirilor de joi, de la Sinaia, va avea loc si o evaluare a ministrilor Guvernului Grindeanu, in conditiile in care liderul PSD vrea sa ii traga la raspundere de ce au intarziat "atat de mult" cu Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii.

"Va fi o discutie interesanta pentru ca, in afara de legea salarizarii, vreau ca avem o discutie cu guvernul, sa vedem ce mai fac ministri, sa-i intreb si eu de ce a intarziat atat de mult cu Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, pentru ca trebuie niste argumente serioase (...). Pe Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii au o intarziere pe care vreau sa o lamurim in seara asta si maine, pentru ca vreau ca saptamana viitoare cel mai tarziu sa avem un draft al actului normativ si un calendar de implementare", a afirmat Liviu Dragnea miercuri, la Sinaia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro