Liderii PSD se intalnesc astazi cu senatorii partidului. Ilie Sarbu ar putea demisiona de la conducerea grupului PSD din Senat

Liderii PSD se intalnesc astazi cu senatorii partidului. Ilie Sarbu ar putea demisiona de la conducerea grupului PSD din Senat

Ilie Sarbu, despre decizia de a demisiona UPDATE Senatorul PSD Ilie Sarbu a declarat, duminica, despre plecarea sa la Curtea de Conturi, ca a amanat acest moment deoarece Victor Ponta avea nevoie de ajutorul sau in Senat, insa acum lucrurile sunt pe "fagasul normal", iar Mihai Fifor va putea sa-i preia atributiile. "Poate la inceput nu va fi la fel, cum am reusit eu sa tin grupul in mana, dar e tanar, are energie, e destept, nu vad de ce n-ar putea sa faca lucrul asta, mai ales ca in trei ani de zile a invatat destule lucruri de la mine.

acum 105 luni (30 Aug 2015)

Ilie Sarbu, despre decizia de a demisiona

UPDATE Senatorul PSD Ilie Sarbu a declarat, duminica, despre plecarea sa la Curtea de Conturi, ca a amanat acest moment deoarece Victor Ponta avea nevoie de ajutorul sau in Senat, insa acum lucrurile sunt pe "fagasul normal", iar Mihai Fifor va putea sa-i preia atributiile.

"E greu de spus de ce renunt la politica dupa 23 de ani.

"M-am gandit la acest domeniu nu de acum, din februarie se discuta, dar tot am ramas, avand Victor (Ponta - n.r) nevoie, am reusit sa tin grupul compact.

In privinta lui Mihai Fifor, Sarbu a spus ca noul lider de grup va putea sa-i preia atributiile, chiar daca la inceput va fi mai greu, din cauza lipsei de experienta.

"Poate la inceput nu va fi la fel, cum am reusit eu sa tin grupul in mana, dar e tanar, are energie, e destept, nu vad de ce n-ar putea sa faca lucrul asta, mai ales ca in trei ani de zile a invatat destule lucruri de la mine. Numai daca erati in sala sa auziti cum ma laudau cei care vorbeau despre activitatea mea si despre mine, numai din aia are ceva de invatat", a spus, zambind, Sarbu.

Senatorul a precizat ca a dorit sa lucreze la Curtea de Conturi pe domenii ce vizeaza agricultura si fondurile europene, avand in vedere ca stie situatia de pe vremea cand era ministru si a inchis capitolele de negociere cu Uniunea Europeana pe aceste teme. Cine vine in locul lui Ilie Sarbu

UPDATE Presedintele Comisiei pentru Transporturi din Senat, Mihai Fifor, a fost votat de colegi pentru a prelua sefia grupului senatorilor PSD. Mihai Fifor, senator de Dolj, la primul mandat, este presedinte al Comisiei pentru transporturi din Senat.

Fifor a fost propus in aceasta vara pentru postul de ministru al Transporturilor, in locul lui Ioan Rus, insa nominalizarea sa a fost respinsa de presedintele Klaus Iohannis, in iulie.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro