Liderii PSD Constanta: "PSD este in pericol sa se scindeze, Ponta trebuie sa se ocupe urgent de problemele partidului, apoi de cele personale"

Liderii PSD Constanta:

Nicusor Constantinescu isi doreste in continuare activitatea la nivel de conducere in filiala si a anuntat ca va candida la alegerile de luni, 29 iunie, la sefia Organizatiei Judetene PSD Constanta. Partidul este in pericol sa se scindeze, iar Victor Ponta trebuie sa isi scurteze perioada de recuperare si sa se intoarca sa rezolve problemele partidului, apoi sa se ocupe de problemele personale.

acum 99 luni (28 Jun 2015)

"Vedeti ca voi, membrii Organizatiei municipale, trebuie sa dati candidatul pentru alegerile la Primaria Constantei", le-a atras atentia senatorul Nicolae Moga, presedintele Organizatiei judetene PSD Constanta.

In discursul sau, Decebal Fagadau a vorbit despre situatia pe care o traverseaza PSD la nivel national, dar si la nivel local. El si-a exprimat bucuria ca sala mare a Casei de Cultura Constanta este plina de pesedisti, in ciuda "circumspectiei" actuale din randul membrilor de partid.

Fagadau, care indeplineste functia de primar al Constantei, a declarat ca peste un an orasul va arata altfel, dar nu a precizat daca va candida la primarie.

Fagadau este de parere ca epoca Mazare-Constantinescu in PSD s-a incheiat. Nicusor Constantinescu isi doreste in continuare activitatea la nivel de conducere in filiala si a anuntat ca va candida la alegerile de luni, 29 iunie, la sefia Organizatiei Judetene PSD Constanta. Cat despre Radu Mazare, care s-a retras din toate functiile detinute, Decebal Fagadau crede ca acesta nu va mai reveni vreodata asupra deciziei sale. "Asa cum il stiu eu, nu se razgandeste", a precizat el, mentionand ca nu a luat legatura cu el pentru ca nu vrea sa inrautateasca lucrurile din punct de vedere al procedurii judiciare pentru Radu Mazare, abia eliberat din arest.

Fagadau si-a rugat colegii de partid sa isi regandeasca abordarea pentru perioada urmatoare, pana la alegerile locale si parlamentare din 2016, pe care PSD "trebuie sa le castige". "Sa ne intoarcem la oameni, la problemele lor, pentru ca oamenii au alte probleme decat controlul judiciar, arestul la domiciliu si pagubele din dosare. Pe ei ii intereseaza sa aiba locuri de munca, curatenie, siguranta", a spus liderul PSD.

Decebal Fagadau a mai anuntat ca intentioneaza sa transforme lucrurile astfel incat "sa deschidem Constanta ca sa atraga investitori, forta de munca, tineri si parteneriate cu mediul privat". Cat despre conducerea P... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro