Liderii PSD au revenit la discursul anti-procurori, la Consiliul National

Liderii PSD au revenit la discursul anti-procurori, la Consiliul National

Inainte de a se reuni in Consiliul National, liderii PSD au participat la cateva ateliere de lucru, fiecare pe domeniul sau. Discutia despre Justitie a continuat si pe holurile Parlamentului, mai multi delegati vorbind despre "cat de greu e sa fii azi primar in Romania" si "cata presiune pune Justitia pe noi, care am fost alesi".

acum 70 luni (20 Mar 2015)

Inainte de a se reuni in Consiliul National, liderii PSD au participat la cateva ateliere de lucru, fiecare pe domeniul sau. Spre exemplu, vicepremierul Liviu Dragnea le-a prezentat delegatilor Proiectul de dezvoltare regionala si reforma administrativa. Unul nou, nu cel respins de Curtea Constitutionala. "L-am vazut aici, pe hol, pe primarul de la Islaz, care se chinuie cu o finantare. Sper ca a terminat de mancat. "Bine, stai jos, sa nu te ia cineva la ochi", a incheiat vicepremierul. "Bine, nu as vrea sa vorbesc mai mult despre Justitie", a spus Dragnea, din nou ironic, smulgand un ropot de aplauze. Apoi s-a trecut la sesiunea de intrebari. Un primar de comuna s-a ridicat nervos si a luat cuvantul. "De ce un procuror sa aiba salariu 80 de milioane, iar un primar 3 lei. Nimeni nu mai semneaza nimic in teritoriu, de frica. Cineva nu vrea sa ne lase sa ne dezvoltam. Procurorii au instaurat un regim de teroare. Va rog sa ma scuzati daca am ridicat putin tonul, dar nu mai pot", a spus delegatul PSD. "Stiu ca oamenii nu mai au dorinta de a lucra. Nu poti sa-i ceri unui om care are 7 milioane de lei vechi sa-si asume ceva. O sa vorbesc cu doamna Plumb sa rezolvam aceasta problema", a spus Dragnea. Prima: "Daca dimineata cineva iti bate cu piciorul in usa, cica sa te rogi sa fie hotii". A doua: "M-am intalnit cu cineva pe strada, era de mana cu un copil.

"Codul Penal este foarte prost"

Punctul culminant in discursul anti-Justitie l-a atins primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, care a inceput fara ocolisuri: "Codul Penal este foarte prost. Eu am o plangere pentru ca n-am vrut sa retrocedez un teren. Am ajuns sa ne rugam sa ne fie contestate licitatiile pentru ca asa avem controlul instantei. Primarul Craiovei a avut grija sa-l certe si pe Victor Ponta pentru planul de reforma propus in PSD. "Mai nou, partidul nostru ne spune ca daca suntem trimisi in judecata pentru o astfel de fapta (n.r.- abuz in serviciu) trebuie sa ne retr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro