Liderii lumii alaturi de francezi. Barak Obama: "Condamn in termenii cei mai duri acest atac. Vom oferi tot sprijinul de care poporul francez are nevoie pentru a investiga acest atac"

Liderii lumii alaturi de francezi. Barak Obama:

In noaptea de joi spre vineri, zeci de cetateni au pierit intr-un atac terorist, care deocamdata nu a fost revendicat de nicio grupare jihadista.

acum 94 luni (15 Jul 2016)

Barak Obama, presedintele Statelor Unite ale Americii a transmis un mesaj de condoleante familiilor victimelor disparute in atentatul din Nisa, Franta. In noaptea de joi spre vineri, zeci de cetateni au pierit intr-un atac terorist, care deocamdata nu a fost revendicat de nicio grupare jihadista.

MACEL DE ZIUA NATIONALA A FRANTEI. Cel putin 84 de oameni au MURIT dupa ce un CAMION plin cu EXPLOZIBILI si GRENADE a intrat cu viteza in multimea de pe faleza din Nisa. ATACATORUL A FOST UCIS de fortele de ordine | GALERIE FOTO & VIDEO

Seful statului american a trimis o echipa de interventie pentru a ajuta la anchetele deschise in acest caz.Mesajul a fost transmis printr-un comunicat de presa publicat pe site-ul Casei Albe.

Citeste si:

+ATACUL sangeros de la ISTANBUL a facut 41 de VICTIME. 239 de RANITI sunt in ...

+CRISTIAN SIMA: MONEDA EURO se apropie de SFARSIT! MIRACOL pe "Stade de France"! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro