Liderii coalitiei de guvernare ar putea discuta, vineri, despre persoanele pe care le vor nominaliza la conducerea Autoritatii Electorale Permanent si pentru postul de viceguvernator al BNR. Surse: Ministrul Energiei ar putea fi inlocuit

UPDATE 11.24: Ministrul Energiei, Toma Petcu, ar urma să fie schimbat din funcție, din cauza problemelor de sănătate, potrivit unor surse citate de Mediafax. Potrivit unor surse din conducerea PSD, citate de News.ro, liderii PSD şi ALDE vor discuta şi situaţia de la Ministerul Energiei, in condiţiile in care ministrul Toma Petcu este bolnav şi nu se poate ocupa intru totul de problemele ministerului.

acum 57 luni (3 Mar 2017)

UPDATE 11.24: Ministrul Energiei, Toma Petcu, ar urma să fie schimbat din funcție, din cauza problemelor de sănătate, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Potrivit unor surse politice, ALDE va decide, in şedinţa de vineri, inlocuitorul lui Toma Petcu, o schimbare vehiculată incă de acum cateva zile, la prima remaniere a Guvernului Grindeanu.

Liderii coaliției de guvernare se reunesc, vineri, la ora 13.30, pentru a lua o decizie privind persoanele care vor fi nominalizate pentru conducerea Autorității Electorale Permanente (AEP) și pentru postul de viceguvarnator al Băncii Naționale Romane (BNR), după ce funcțiile au rămas vacante, in urma demisiilor Anei Maria Pătru și a lui Bogdan Olteanu, informează News.ro.

Potrivit unor surse din conducerea PSD, citate de News.ro, liderii PSD şi ALDE vor discuta şi situaţia de la Ministerul Energiei, in condiţiile in care ministrul Toma Petcu este bolnav şi nu se poate ocupa intru totul de problemele ministerului.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara că printre subiectele care se vor afla pe ordindea de zi a şedinţei coaliţiei se va afla şi cel vizand funcţia de viceguvernator al BNR, rămasă vacantă după demisia lui Bogdan Olteanu.Citește și: Negocieri intre PSD și ALDE: Fostul ministru al Culturii in Guvernul Ponta, Daniel Barbu, favorit la AEP. Un fost consilier al lui Ponta, Cristian Socol, al cărui nume a apărut in dosarul lui Hrebenciuc, preferat la BNRDaniel Barbu ar putea deveni președintele AEP, iar Cristian Socol ar putea deveni viceguvernator al BNR, potrivit negocierilor dintre PSD și ALDE.

"Vineri, la ora 10.00, la sediul PSD din Kiseleff o să avem o şedinţă a coaliţiei şi acesta va fi unul din punctele de pe ordinea de zi a discuţiei. Ea a demisionat in 15 noiembrie 2016 din funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, fiind trimisă in judecată de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticoru... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro