Lideri noi in fieful lui Ghita: directorul de la Zoo | Romania 4 you

Lideri noi in fieful lui Ghita: directorul de la Zoo | Romania 4 you

"Evenimentul zilei" si revista "Capital" au lansat campania "Romania 4 you", o radiografie de substanta a situatiei sociale, politice si economice din judetele tarii. Mircea Toader are 32 de ani, a fost instalat la sefia organizatiei de partid de catre Codrin Stefanescu si va candida si la presedintia CJ.

acum 54 luni (9 Apr 2016)

"Evenimentul zilei" si revista "Capital" au lansat campania "Romania 4 you", o radiografie de substanta a situatiei sociale, politice si economice din judetele tarii. Campania are o frecventa saptamanala si se va derula pe parcursul urmatoarelor luni, pana la alegerile locale din iunie 2016.

O generatie de baroni, in frunte cu celebrul Mircea Cosma, abandoneaza, aparent, politica si administratia locala. In urma lor vin cei pe care acesti lideri locali i-au crescut

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, precum si fiul sau, Vlad Cosma, sunt trimisi in judecata de catre DNA, in dosarul in care este prins si deputatul Sebastian Ghita. Cosma- senior a renuntat la sefia organizatiei judetene de partid, iar urmasul sau este un tanar care i-a fost consilier timp de cinci ani. Mircea Toader are 32 de ani, a fost instalat la sefia organizatiei de partid de catre Codrin Stefanescu si va candida si la presedintia CJ.

Toader a fost si director la Gradina Zoologica din Bucov, in 2012. In perioada in care a detinut aceasta functie, perioada in care singurul cangur pitic din judet a fost mancat de cainii vagabonzi. Citeste si:

+Melescanu, dezvaluire SOC despre agentii Black Cube arestati la Bucuresti: ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro