Liciteaza pe internet pentru vacante care pornesc de la un leu

Liciteaza pe internet pentru vacante care pornesc de la un leu

Ofertele Paravion.ro vor fi scoase la licitatie prin intermediul site-ului Okazii.ro, pretul acestora urmand sa fie stabilit de utilizatori. Este vorba despre un pachet turistic care cuprinde: bilete de avion, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopti de cazare la hotel Anagenessis Village (3 stele), in apartament, cu mic-dejun inclus.

acum 97 luni (28 Apr 2015)

Ofertele Paravion.ro vor fi scoase la licitatie prin intermediul site-ului Okazii.ro, pretul acestora urmand sa fie stabilit de utilizatori.

Este vorba despre un pachet turistic care cuprinde: bilete de avion, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopti de cazare la hotel Anagenessis Village (3 stele), in apartament, cu mic-dejun inclus. Cine doreste sa participe la aceasta licitatie o poate face plasand o oferta de pret prin intermediul unui cont de utilizator Okazii.ro. Pentru ca perioada concediilor se apropie, cei care nu si-au facut inca rezervari au posibilitatea de a achizitiona pe Okazii.ro un pachet de servicii foarte avantajos.

Licitatiile reprezinta un sistem prin care Okazii.ro le ofera utilizatorilor sansa de a cumpara anumite produse la preturi foarte bune. Cumparatorii pot licita timp de trei zile, iar la final va fi declarat castigator cel care a oferit cel mai mare pret.

Pentru sejurul pus la dispozitie acum, licitatia a inceput la un leu, dar a ajuns in acest moment la 4.460 de lei, un pret care este competitiv, dar in cota pietei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro