Liceanul care nu rateaza nicio competitie de limba engleza: "E o pierdere sa nu investesc timp si efort in ce imi place"

Liceanul care nu rateaza nicio competitie de limba engleza:

"Ma pregatesc alaturi de doamna profesor Adela Barz, care ma indruma mereu spre competitii nationale si internationale, precum , la care am obtinut premiul I national in fiecare an, Concursul National de Traduceri , la care am obtinut Premiul I la prima participare, anul acesta, dar si Concursul International , unde am realizat primul punctaj din Romania si al 186-lea din 17.612 participanti. "Ca sa ilustrez sprijinul si increderea pe care mi le acorda parintii mei, as putea sa amintesc ca in clasa a VII-a m-am calificat la Olimpiada Nationala de Fizica, ce urma sa aiba loc la Timisoara, dar si la Olimpiada Nationala de Limba Franceza, care se tinea la Piatra-Neamt.

acum 69 luni (20 May 2018)

Pentru adolescentul Alex Nedelcu, in varsta de 15 ani, din Calarasi, performanta este un lucru obisnuit si spune ca nu face niciun fel de sacrificiu pentru a fi in top.

"Pentru mine, a fost intotdeauna o placere sa particip la orele de limba engleza, atat la scoala, dar mai ales la cursurile de la Smart English Center. Pe langa Olimpiada Nationala de Limba Engleza, am obtinut distinctii si la Olimpiadele Nationale de Limba Franceza, dar si la cea de Fizica. De asemenea, o placere a fost mereu si citirea unei carti interesante in limba engleza, dar si sa ascult muzica si sa vizionez filme in limba engleza.

Cel mai inalt nivel la examenul Cambridge

A inceput sa studieze limba engleza inca de la varsta de 5 ani, incurajat si sustinut de parinti. "Parintii m-au indrumat spre cursurile de la centrul de limbi straine Smart, unde inca particip la lectii. Vreau sa le multumesc doamnelor mele profesoare de limba engleza de la Smart English Center, Mihaela Radu si Adela Barz, pentru interesul si munca lor plina de pasiune pentru a ma ajuta sa ma dezvolt", spune liceanul.

"Ma pregatesc alaturi de doamna profesor Adela Barz, care ma indruma mereu spre competitii nationale si internationale, precum , la care am obtinut premiul I national in fiecare an, Concursul National de Traduceri , la care am obtinut Premiul I la prima participare, anul acesta, dar si Concursul International , unde am realizat primul punctaj din Romania si al 186-lea din 17.612 participanti.

De asemenea, in anul 2018 am participat si la Olimpiada Nationala de Limba Engleza, unde am obtinut locul 5 pe tara", se mandreste Alex Nedelcu.

Pentru a fi in forma maxima, in perioadele de pregatire pentru olimpiadele nationale sau inainte de sustinerea examenelor Cambridge, pe langa cele sase-spate ore de scoala zilnic si doua ore rezervate temelor curente la alte materii, Alex ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro