Liceana din Barlad, care "s-a luat" de cei mai influenti oameni din oras, a batut cu pumnul si in masa consilierilor locali: "Daca e lege, sa fie respectata"

Liceana din Barlad, care

Consilierii locali PSD din Barlad primesc o lectie dura de la o eleva de clasa a XII-a. Potrivit Legii 215/2001, proiectele supuse spre aprobare in CL pot fi initiate de primar, viceprimar, consilieri locali sau de orice cetatean, cu conditia de a avea suportul a 5% din totalul consilierilor, suport care a venit de la consilierul Dumitru Boros.

acum 79 luni (18 Jan 2016)

Consilierii locali PSD din Barlad primesc o lectie dura de la o eleva de clasa a XII-a. Andra-Georgiana Palmaciu (17 ani) si-a castigat notorietatea in urma cu o luna cand a postat pe pagina personala de socializare o scrisoare deschisa prin intermediul careia a pus la zid doi oameni influenti din oras: Vasile Puscasu - adminsitratorul Unistil, societatea care asigura transportul in comun in oras si Adrian Solomon, deputat PSD de Barlad.

Astazi (18 ianuarie), la prima ora, liceana a depus la secretariatul Consiliului Local (CL) un proiect de hotarare potrivit caruia toti elevii ar urma sa beneficieze de reducere de 50% la abonamentul pentru transportul in comun. Potrivit Legii 215/2001, proiectele supuse spre aprobare in CL pot fi initiate de primar, viceprimar, consilieri locali sau de orice cetatean, cu conditia de a avea suportul a 5% din totalul consilierilor, suport care a venit de la consilierul Dumitru Boros.

Vestea a fost data in cadrul unei conferinte de presa organizata de Daniel Buzamat (PSRO), fost consilier local care si-a perdut mandatul dupa ce a fost exclus din PMP. De fata a fost si avocatul Dumitru Boros, consilier local independent, fost lider al PNL Barlad.

FOTO De la stanga la dreapta Dumitru Boros, Andra Palmaciu si Daniel Buzamat

Cerem aplicarea articolului 84 din Legea nr. 1/2011 care prevede ca elevii beneficiaza de reduceri de 50% pentru mijlocele de transport in comun. Alocatia mea este de 84 lei/luna si platesc lunar 88 de lei pe biletele pentru transportul in comun.

Initiativa adolescentei vine la doar cateva zile dupa o sedinta extraordinara a CL Barlad a fost respins proiectul privind conditiile impuse in caietul de sarcini al licitatiei privind concesionarea transportului in comun din Barlad pentru urmatorii sase ani (primind 14 voturi pentru si unul impotriva, restul consilierilor nefiind prezenti). Caietul de sarc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro