Liceana care s-a luat de oamenii influenti din Barlad: "Va scriu scarbita in speranta ca va voi strica ziua, asa cum voi stricati zilele votantilor"

Eleva de clasa a XII-a de la Liceul teoretic "Mihai Eminescu" Barlad, care a luat atitudine publica impotriva politicienilor locali fiind revoltata de conditiile improprii din mijloacele de transport in comun, revine in forta in mediul online. Dupa doua curse in care am fost obligata (iar) sa respir fixativul doamnei din fata mea, sa fac exercitii de echilibristica incercand sa nu cad, sa ma las calcata in picioare (la propriu) sa ma lupt, intr-o jungla moderna a secolului, ajung acasa, scarbita si total ofuscata, va scriu, cu speranta ca va voi strica ziua, exact asa cum permiteti dumneavostra sa fie stricate zilele votantilor.

acum 39 luni (14 Mar 2016)

Eleva de clasa a XII-a de la Liceul teoretic "Mihai Eminescu" Barlad, care a luat atitudine publica impotriva politicienilor locali fiind revoltata de conditiile improprii din mijloacele de transport in comun, revine in forta in mediul online.

Stabilita pentru luni, 14 martie, la trei luni distanta dupa expirarea contractului incheiat in urma cu sase ani de Unistil SA, firma administrata de un apropiat al PSD, licitatia a fost amanata pe motiv ca nu au fost intrunite conditiile procedurale. Reprezentantii Unistil au venit sa se intereseze daca sunt oferte si au profitat ca s-a inscris doar un competitor, nemaidepunand oferta. Urmatoarea licitatie va avea loc in termen de 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial. Dupa doua curse in care am fost obligata (iar) sa respir fixativul doamnei din fata mea, sa fac exercitii de echilibristica incercand sa nu cad, sa ma las calcata in picioare (la propriu) sa ma lupt, intr-o jungla moderna a secolului, ajung acasa, scarbita si total ofuscata, va scriu, cu speranta ca va voi strica ziua, exact asa cum permiteti dumneavostra sa fie stricate zilele votantilor. In aceeasi zi, domnilor consilieri locali, ati aprobat prelungirea contractului de concesionare cu 5 luni. Stiu, a fost nevoie de revolta, de presa, de agitatie, ca sa va pese.

Am fost prezenta domnilor, in momentul in care incercati sa va asumati actiuni pe nedrept, am fost de fata domnilor cand nu ati cunoscut raspunsurile a 3 intrebari logice, am fost de fata domnilor cand ma priveati in ochi cu dispret pentru simplul fapt ca cer respectarea drepturilor elevilor. Este de prost gust sa vrem sa calatorim in conditii umane, respectand reglementarile.

20.01.2016 - Ziua in care intr-o conferinta de presa, ati votat. Ziua in care ati presupus ca este de ajuns sa va sinchisiti sa ridicati o mana, ca noi, elevii, inculti, asa cum ne credeti si ne vreti, sa ne retragem, asteptand. Asteptand sa amanati si sa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro