Liberalii isi aleg duminica viitorul. Candidatii la sefia TNL au deprins naravurile seniorilor: jocurile de culise

Liberalii isi aleg duminica viitorul. Candidatii la sefia TNL au deprins naravurile seniorilor: jocurile de culise

Cine sunt cei trei candidati la sefia TNL: Mara Mares: Langa mine, tinerii liberali vor avea ocazie sa fie ceea ce isi doresc Radu Surugiu: Nu vreau sa fie privita ca o aroganta, dar simt ca am sustinerea unei majoritati din TNL Glad Varga: Am reusit sa-i aduc pe tineri dintr-o stare de somnolenta intr-o stare activa.

acum 59 luni (20 Oct 2017)

Mara Mares este cel mai tanar parlamentar din actuala legislatura, foarte implicata in zona de educatiei, insa este de putin timp in PNL, drept urmare nu are o priza foarte mare in partid. Surse din PNL sustin insa ca Mara Mares este sutinuta din umbra din Ludovic Orban, deci ar pleca cu prima sansa.

De partea cealalta, Radu Surugiu este de multi ani in PNL, a fost chiar si parlamentar in legislatura trecuta, deci cunoaste foarte bine fiecare organizatie in partie. Surse din PNL au declarat pentru "Adevarul" ca tabara Surugiu e nemultumita ca mai multi apropiati ai lui Orban dau telefoane in organizatiile judetene si cer sa trimita delegati care sa o sustina pe Mares.

Pe de alta parte, si din tabara Surugiu se dau telefoane in toate partile pentru a convinge delegatii sa-l voteze, aici fiind responsabil tandemul Mihai Voicu-Claudia Benchescu.

O problema pentru Radu Surugiu e tradarea unui apropiat al sau, Victor Ionescu, proaspat instalat in functia de subsecretar de stat in Ministerul pentru Relatia cu Romanii de pretutindeni.

Glad Varga este parlamentar de Arad si se bazeaza pe sutinerea tinerilor liberali din vestul tarii. Varga este decis sa lupte pana la capat, asa ca este deranjat de presiunea pe filiale pe care o fac Mara Mares si Radu Surugiu pentru a fi alesi.

Cine sunt cei trei candidati la sefia TNL:

Mara Mares: Langa mine, tinerii liberali vor avea ocazie sa fie ceea ce isi doresc

Radu Surugiu: Nu vreau sa fie privita ca o aroganta, dar simt ca am sustinerea unei majoritati din TNL

Glad Varga: Am reusit sa-i aduc pe tineri dintr-o stare de somnolenta intr-o stare activa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro