Lia Olguta Vasilescu trebuie sa demisioneze din functia de primar: "Eu sunt soldat disciplinat al partidului si ce mi se va spune sa fac, asta voi face"

Lia Olguta Vasilescu trebuie sa demisioneze din functia de primar:

Primarul orasului Craiova, Lia Olguta Vasilescu (PSD), este acuzat de patru infractiuni de luare de mita, de trei infractiuni de folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si de spalare de bani.

acum 68 luni (20 Dec 2016)

Lia Olguta Vasilescu a candidat pentru alegerile parlamentare din data de 11 deembrie si a castigat un mandat de deputat. "Inca nu m-am decis, am termen de 15 zile ca sa imi declar starea de incompatibilitate si apoi inca 30 de zile ca sa pot sa optez. Nu am decis pana acum, pentru ca trebuie sa am o discutie cu domnul Dragnea, eu sunt soldat disciplinat al partidului si ce mi se va spune sa fac, asta voi face", a spus Lia Olguta Vasilescu. Primarul orasului Craiova, Lia Olguta Vasilescu (PSD), este acuzat de patru infractiuni de luare de mita, de trei infractiuni de folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si de spalare de bani. In martie 2013 a candidat singura pentru functia de presedinte al PSD Craiova si a fost aleasa dupa ce in favorarea ei s-au pronuntat public mai multi lideri ai partidului, precum Victor Ponta si Valeriu Zgonea. In cazul in care Lia Olguta Vasilescu renunta la functia de primar al Craiovei vor fi organizate alegeri anticipate pentru ocuparea fotoliului de edil. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro