LG G7 ThinQ, noul flagship din Coreea de Sud [HANDS ON PREVIEW]

LG G7 ThinQ, noul flagship din Coreea de Sud [HANDS ON PREVIEW]

G7 un smartphone robust, cu un ecran generos de 6.1 inci, care nu poate fi lesne folosit cu o singura mana. Sunetul pe Boombox speaker e suficient de puternic si de clar pentru o petrecere cu prietenii, dar cu volumul dat la maximum LG G7 vibreaza serios.

acum 53 luni (8 May 2018)

G7 un smartphone robust, cu un ecran generos de 6.1 inci, care nu poate fi lesne folosit cu o singura mana. Are rama de aluminiu, iar fata si spatele sunt acoperite cu sticla Corning Gorilla Glass 5.

Bretonul (the notch) e prezent la datorie, in stanga si in dreapta lui apar informatii utile. Camera principala e duala 16 MP ( f1.6 si f1.9), se schimba de la wide la tele din niste icoane care seamana cu cele de pe camerele compacte. Un copac pentru tele si trei copaci pentru wide.

Cea cu focala mai lunga scoate un zgomot ca de lentile care se misca si dispozitivul vibreaza cand focuseaza.

Am facut cateva poze si un video Full HD si se simte stabilizarea optica. Sunetul pe Boombox speaker e suficient de puternic si de clar pentru o petrecere cu prietenii, dar cu volumul dat la maximum LG G7 vibreaza serios.

Amprenta se inregistreaza usor si deblocheaza dispozitivul fara greseala. Butonul Google Assistant e sub cele de volum pe partea stanga a dispozitivului si, la prima vedere, poate ma insel, apasare lui deblocheaza ecranul. Jos, mufa USB-C, Jack de 3.5 mm si difuzorul. Sus avem intrarea pentru cartela SIM si MicroSD sau doua cartele SIM.

Ar mai fi multe de spus, dar sa avem rabdare sa vina la test si atunci vom putea trage o concluzie. La prima atingere, e un smartphone de top care promite. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro