Lewandowski: "Am stat bine in teren, am avut posesie, a fost greu pentru romani"

Lewandowski:

Tehnicianul polonez considera ca formatia sa nu a avut un meci usor asa cum s-ar crede la prima vedere: "Romania ne-a dat o replica foarte puternica astazi, chiar daca ne uitam la rezultat si pare ca a fost un meci foarte usor.

acum 89 luni (12 Nov 2016)

"In prima repriza am jucat bine, dar in repriza a doua am inceput mai rau. Noi vedem ce avem de facut, ne concentram pe meciurile noastre, Romania mai are multe meciuri, poate recupera. Stiam ca ne asteapta un meci greu, stiam ca Romania a primit putine goluri in ultimele meciuri, dar am facut un meci bun.

"Se vad schimbari in jocul Romaniei de cand a venit Daum, mai ales in ceea ce priveste organizarea foarte buna a jocului. Daum este unul dintre cei mai buni antrenori pe care eu ii cunosc si asta se vede in jocul Romaniei. Grupa este echilibrata, Muntenegru a pierdut cu Armenia si trebuie sa respectam toti adversarii, asa cum am facut si astazi", a spus Nawalka. Tehnicianul polonez considera ca formatia sa nu a avut un meci usor asa cum s-ar crede la prima vedere: "Romania ne-a dat o replica foarte puternica astazi, chiar daca ne uitam la rezultat si pare ca a fost un meci foarte usor. Romania a avut cateva ocazii foarte bune la inceputul reprizei a doua, dar noi am jucat foarte bine pe contraatac. Vreau sa-mi felicit jucatorii pentru cum au evoluat si pentru ca am realizat ceea ce ne-am propus. Mereu ne dorim sa castigam la un scor cat se poate de mare. Astazi ne-a iesit si ne bucuram foarte mult". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro