LES FILMS DE CANNES A BUCAREST: "Adieu au langage", primul film 3D al lui Jean-Luc Godard

LES FILMS DE CANNES A BUCAREST:

Surprinzator si amuzant, filmul urmareste relatia dintre un tanar care preia cu jumatate de inima o mica afacere de familie si Madeleine (Adele Haenel), obsedata de armata, sfarsitul lumii si tehnici de supravietuire.

acum 108 luni (7 Oct 2014)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, spectatorii Les Films de Cannes a Bucarest vor avea parte de o proiectie-eveniment a celui mai recent lungmetraj al cineastului francez Jean-Luc Godard, "Adieu au langage". Noul experiment vizual al regizorului in varsta de 83 de ani are in centru un cuplu adulterin si un caine - chiar cainele lui Godard, Roxy. Ca de obicei in ultimii ani, Godard a refuzat invitatia de a veni la Cannes, se arata in comunicatul citat.

De asemenea, in premiera in Romania va fi proiectat si "Les Combattants", de Thomas Cailley, filmul de debut care si-a adjudecat cele mai multe premii la Cannes - patru, in Quinzaine des Realisateurs, inclusiv trofeul sectiunii si pe cel al criticii (FIPRESCI). Surprinzator si amuzant, filmul urmareste relatia dintre un tanar care preia cu jumatate de inima o mica afacere de familie si Madeleine (Adele Haenel), obsedata de armata, sfarsitul lumii si tehnici de supravietuire. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro