Leonid Slutski are coloana vertebrala. Selectionerul SI-A DAT DEMISIA de la carma Rusiei, dupa infrangerea cu Tara Galilor: "Imi cer scuze intregii tari"

Leonid Slutski are coloana vertebrala. Selectionerul SI-A DAT DEMISIA de la carma Rusiei, dupa infrangerea cu Tara Galilor:

Astfel, tehnicianul in varsta de 45 de ani nu a asteptat sa fie dat afara de Federatia Rusa de Fotbal si a renuntat de bunavoie.

acum 47 luni (21 Jun 2016)

Rusia a inregistrat la Campionatul European un parcurs dezamagitor, asemanator cu cel al Romaniei. Ieri, reprezentativa rusa s-a vazut eliminata din competisie dupa ce a fost surclasata de Tara Galilor, scor 0-3. Dupa 1-1 cu Anglia, 1-2 cu Slovacia si 0-3 cu Tara Galilor, selectionerul Leonid Slutski a hotarat astazi se demisioneze de la carma nationalei sale. Astfel, tehnicianul in varsta de 45 de ani nu a asteptat sa fie dat afara de Federatia Rusa de Fotbal si a renuntat de bunavoie. Nu va sta pe bara, deoarece Leonid este si antrenorul formatiei TSKA Moscova.

"Vreau sa-mi cer scuze fanilor prezenti pe stadion, dar si celor din Rusia pentru prestatia noastra din acest meci si de la intreg turneul final. Trebuie sa vina altcineva si sa preia nationala, mai ales ca turneul final de peste doi ani va fi la noi, in Rusia", a spus Slutski.

+Momentul infiorator in care un HULIGAN RUS loveste cu scaunul si il CALCA pe ...

+Rusia este DESCALIFICATA cu suspendare de la Campionatul European din cauza ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro