Leonardo DiCaprio va primi un premiu Oscar made in Rusia

Leonardo DiCaprio va primi un premiu Oscar made in Rusia

"Statueta reprezinta un barbat de origine mongola care tine in maini un vas ritual iacut (...) folosit pentru celebrarea solstitiului de vara. In cultura noastra, barbatul care tine in maini un astfel de vas este un barbat inspirat, un reper de forta morala si spirituala.

acum 50 luni (5 Feb 2016)

"Am inceput o strangere de fonduri pentru turnarea statuetei. Costul initial este de aproximativ 100.000 de ruble (peste 1.000 de euro).

"Statueta reprezinta un barbat de origine mongola care tine in maini un vas ritual iacut (...) folosit pentru celebrarea solstitiului de vara. Vasul, umplut potrivit traditiei cu lapte de iapa, este folosit pentru chemarea zeilor si spiritelor. Argintul este un metal sacru pentru poporul nostru. In cultura noastra, barbatul care tine in maini un astfel de vas este un barbat inspirat, un reper de forta morala si spirituala. Noi credem ca Leonardo DiCaprio este un simbol al libertatii de creatie, un barbat care si-a gasit vocatia si care nu ezita sa-si exprime talentul", a subliniat ea.

Potrivit Tatianei Egorova, initiativa constituie o modalitate excelenta de a arata lumii ca arta poate uni popoare, relateaza portalul Sputnik.

Leonardo DiCaprio urmeaza sa afle peste trei saptamani daca va obtine premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, la care a fost nominalizat pentru interpretarea vanatorului legendar Hugh Glass in "The Revenant". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro