Leonardo DiCaprio, noi planuri in industria cinematografica

Actorul Leonardo DiCaprio a incheiat un parteneriat cu compania online Netflix ca sa produca un documentar si un serial online care vor fi difuzate exclusiv pe aceasta platforma de streaming digital, informeaza Mediafax. Pe langa deja celebra colaborare cu Kevin Spacey si Robin Wright, compania americana a anuntat, in anul 2014, ca actorul de comedie Adam Sandler va fi protagonist si producator pentru patru filme care vor fi difuzate in regim de exclusivitate pe platforma online.

acum 110 luni (5 Mar 2015)

Actorul Leonardo DiCaprio a incheiat un parteneriat cu compania online Netflix ca sa produca un documentar si un serial online care vor fi difuzate exclusiv pe aceasta platforma de streaming digital, informeaza Mediafax.

Citeste si: Un nou film biografic despre Bruce Lee

Leonardo DiCaprio, care a colaborat deja cu compania care produce serialul politic "House of Cards", Netflix, la documentarul nominalizat la Oscar, "Virunga".

Starul hollywoodian, care a primit de-a lungul anilor cinci nominalizari la premiile Oscar, se alatura astfel unei liste impresionante de actori celebri care au incheiat in ultimii ani diverse parteneriate cu Netflix.

Pe langa deja celebra colaborare cu Kevin Spacey si Robin Wright, compania americana a anuntat, in anul 2014, ca actorul de comedie Adam Sandler va fi protagonist si producator pentru patru filme care vor fi difuzate in regim de exclusivitate pe platforma online.

Platforma Netflix are mai mult de 57 de milioane de abonati in 50 de tari.

A avut mare succes la public dupa ce a jucat in "Romeo si Julieta", in anul 1996, si, mai ales, in blockbusterul "Titanic", in anul 1997.

Citeste si: Primul rol al lui Jamie Dornan dupa "Fifty Shades of Grey"

In ultima vreme, DiCaprio s-a specializat in biografii ale unor mari personalitati.

Actorul a mai jucat in "Bandele din New York" (2002), "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar si in filmul lui Christopher Nolan, "Inceputul/ Inception", lansat in cinematografe in anul 2010.

In plus, actorul a jucat in in filmul "Marele Gatsby", in anul 2013, si in "Lupul de pe Wall Street", in regia lui Martin Scorsese, intr-un rol care i-a adus cea de-a patra nominalizare la Oscar. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro