Leonard Doroftei ramane fara barul din Ploiesti. Primaria l-a somat sa evacueze spatiul

Leonard Doroftei ramane fara barul din Ploiesti. Primaria l-a somat sa evacueze spatiul

Conform documentului trimis de Primaria Ploiesti, pugilistul trebuie sa mute barul din actualul sediu din Ploiesti, si asta pana in data de 25 august 2017, si asta pentru ca localul sau functioneaza intr-o cladire cu risc seismic, iar autoritatile nu mai pot emite autorizatie de functionare. Cladirea in care functioneaza Doroftei Pub a fost construita in anii '60 si a fost catalogata cu risc seismic FOTO Diana Frincu Fostul pugilist a adaugat ca in restaurantul sau din Ploiesti nu organizeaza doar concerte sau petreceri, ci are activitati sportive si culturale care atrag frecvent tineri si chiar elevi de liceu.

acum 80 luni (20 Aug 2017)

Conform documentului trimis de Primaria Ploiesti, pugilistul trebuie sa mute barul din actualul sediu din Ploiesti, si asta pana in data de 25 august 2017, si asta pentru ca localul sau functioneaza intr-o cladire cu risc seismic, iar autoritatile nu mai pot emite autorizatie de functionare.

Problema legata de "Doroftei pub", barul din centrul Ploiestiului al fostului pugilist, s-a ivit imediat dupa tragedia din Colectiv, odata cu modificarile aduse legislatiei privind functionarea localurilor de alimentatie publica. Noile norme, care au intrat in vigoare in 2016, nu mai permit ca barurile si restaurantele sa functioneze in cladiri cu risc seismic. Leonard Doroftei sustine insa ca, in cazul lui, situatia este mult mai complicata, atata vreme cat el se afla intr-un parteneriat chiar cu Primaria Ploiesti, iar in spatiul unde se afla pub-ul sau a investit peste 150.000 de euro. Prin contract am fost obligat sa investesc cel putin 50.000 de euro, iar eu am dat banii acestia doar ca sa dotez bucataria. Urma sa intru din nou in reparatii, pentru ca tavanul a fost inundat de catre vecini", a declarat, pentru "Adevarul", Leonard Doroftei.

Cladirea in care functioneaza Doroftei Pub a fost construita in anii '60 si a fost catalogata cu risc seismic FOTO Diana Frincu

Fostul pugilist a adaugat ca in restaurantul sau din Ploiesti nu organizeaza doar concerte sau petreceri, ci are activitati sportive si culturale care atrag frecvent tineri si chiar elevi de liceu. "Cu Scoala Altfel au venit elevi chiar din Vrancea la pub, sa bea un suc si sa stea de vorba cu mine. Am organizat competitii de sah pentru copii, am facut concerte pentru ploiestenii mei, am investit banii mei, munciti cu greu, credeti-ma, pentru care am platit taxe", a adaugat Doroftei.

Fostul sportiv spune ca a aflat despre faptul ca trebuie sa evacueze spatiul unde se afla restaurantul sau in urma cu zece zile, atunc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro