Leo Iorga se recupereaza intr-un centru medical din Targu-Mures. Confesiuni despre incercari, credinta si muzica

Leo Iorga se recupereaza intr-un centru medical din Targu-Mures. Confesiuni despre incercari, credinta si muzica

Leo Iorga a mai petrecut cateva perioade scurte de recuperare la Targu-Mures: "Auzisem de Centrul de Recuperare Medicala si Sportiva al Spitalului Nova Vita, eu spun ca este un centru de excelenta in recuperare medicala si sportiva. Specialistii din Targu-Mures cred intr-o recuperare de 99 la suta Naphegyi Hunor Istvan, kinoterapeut, explica in ce stare a ajuns Leo Iorga-pacientul la Targu-Mures si care este evolutia din punct de vedere medical: "Pe domnul Leo Iorga l-am cunoscut anul trecut cand am avut posibilitatea sa lucram o perioada de aproximativ 10 zile. (...) Este greu sa faci texte cu mesaj, care sa faca sa vibreze inimioara" Tinerii cunosc si melodiile mai vechi "Este interesant ca generatiile de tineri de acum stiu si melodiile vechi.

acum 75 luni (29 Jan 2015)

Artistul spune ca urmeaza proceduri de recuperare intr-un centru de excelenta

Leo Iorga a trecut cu bine prin doua incercari uriase in ultimii ani. A "pacalit" diagnostice grele si a fost operat de o tumora la plaman si dupa cativa ani, una pe creier. Leo Iorga a mai petrecut cateva perioade scurte de recuperare la Targu-Mures: "Auzisem de Centrul de Recuperare Medicala si Sportiva al Spitalului Nova Vita, eu spun ca este un centru de excelenta in recuperare medicala si sportiva. Dupa interventia chirugicala mi-a facut mare placere sa merg si sa cant, si asa intarziasem 2-3 concerte, asa ca la 2 saptamani dupa operatie am fost deja pe scena. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am putut face acest lucru (sa mearga sa concerteze -n.r.)Toate etapele prin care am trecut au fost in Romania. As avea nevoie de o perioada mai mare de recuperare, de cateva luni".

Specialistii din Targu-Mures cred intr-o recuperare de 99 la suta

Naphegyi Hunor Istvan, kinoterapeut, explica in ce stare a ajuns Leo Iorga-pacientul la Targu-Mures si care este evolutia din punct de vedere medical: "Pe domnul Leo Iorga l-am cunoscut anul trecut cand am avut posibilitatea sa lucram o perioada de aproximativ 10 zile. Am reusit chiar dupa primele tratamente sa scapam de baston, chiar daca mersul nu ii era sigur, a avut curajul sa mearga fara baston (...) Acum s-a reintors sa continuam terapia. Membrul superior este absolut functional, dar membrul inferior prezenta un deficit (...) S-a schimbat schema de mers inspre bine, este functional, genunchiul s-a stabilizat. Speram intr-o recuperare de cel putin 99 la suta, vrem sa scapam de aceasta paralizie"

Leo Iorga a urcat pe scena, in ciuda problemelor de sanatate

"Pe scena aveam un scaun special. Il tin ca decor, uneori ma si asez, il folosesc ca recuzita.Pe zi ce trece pot sa stau tot mai mult in picioare, asa cum cere pozitia mea, a unui solist vocal "

D... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro