"Lenjeria de bunicuta" face furori in randul tinerelor. De ce aleg femeile acest model

Pe langa confortul oferit de noul model de lenjerie, femeile care o poarta mai au un avantaj: un risc mai redus de infectii genitale.

acum 58 luni (11 Jun 2015)

Acest model de chilot, care acopera complet fesele si burta, este foarte confortabil, chiar daca nu este considerat prea sexy. In ultimnul an, vanzarile de tanga au scazut cu 7%, in timp ce vanzarile unor modele de slip cu talie foarte inalta sau panty au crescut cu 17%.

Stilul panty a fost adoptat initial de barbatii tineri, in urma cu cateva luni, sub forma boxerilor mai lungi, stil sort, care au inlocuit in scurt timp modelul traditional de boxeri.

Pe langa confortul oferit de noul model de lenjerie, femeile care o poarta mai au un avantaj: un risc mai redus de infectii genitale. Asta deoarece "lenjeria de bunicuta" este de obicei facuta din bumbac, material care lasa pielea sa respire si previne acumularea de bacterii.

In schimb, tanga, un model foarte la moda pana acum, considerat deosebit de sexy, este mai putin sanatos, pentru ca acesti chiloti sunt facuti din materiale sintetice. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro