Legendarul Bob Dylan va participa, totusi, la ceremonia de decernare a premiilor Nobel din Stockholm. Ramane de vazut daca artistul nu se va razgandi, din nou, pana in decembrie

Sara Danius, secretar permanent al Academiei Suedeze, a declarat la postul național suedez de radio că a primit confirmarea de la managerul lui Bob Dylan că artistul american va ajunge totuși la Stockholm.

acum 90 luni (19 Nov 2016)

Legendarul muzician Bob Dylan, caştigătorul din acest an al premiului Nobel pentru Literatură, care a decis să nu participe la ceremonia de decernare a premiilor Nobel 2016, s-a răzgandit.

Sara Danius, secretar permanent al Academiei Suedeze, a declarat la postul național suedez de radio că a primit confirmarea de la managerul lui Bob Dylan că artistul american va ajunge totuși la Stockholm. Discursul de acceptare a premiului este singura cerință pentru un laureat al prestigiosului premiu și trebuie realizat in decurs de șase luni incepand cu data de 10 decembrie.

Laureații premiilor Nobel sunt onorați in fiecare an la 10 decembrie, data morții creatorului lor, industriașul, inventatorul și filantropul Alfred Nobel.

La data respectivă, laureații pentru medicină, fizică, chimie, literatură și economie iși vor primi premiile din partea regelui Suediei și vor rosti cate un discurs la un banchet in fața a aproximativ 1.300 de persoane. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro