Legea salarizarii: Guvernul cere performanta. Sindicalistii: sa vedem performanta parlamentarilor

Legea salarizarii: Guvernul cere performanta. Sindicalistii: sa vedem performanta parlamentarilor

Astazi, are loc prima discutie a grupului de lucru interministerial pe marginea proiectului noii legi a salarizarii Grupul de lucru interministerial constituit pentru a pune bazele noului proiect al legii salarizarii bugetarilor se intalneste in premiera, astazi, pentru a stabili metodologia acestui proiect care ar trebui finalizat in prima decada a lui februarie.

acum 60 luni (19 Jan 2016)

Astazi, are loc prima discutie a grupului de lucru interministerial pe marginea proiectului noii legi a salarizarii

Grupul de lucru interministerial constituit pentru a pune bazele noului proiect al legii salarizarii bugetarilor se intalneste in premiera, astazi, pentru a stabili metodologia acestui proiect care ar trebui finalizat in prima decada a lui februarie. Baza de discutie este un Memorandum al Guvernului de care insa unii lideri de sindicat habar nu au. Nu stiu sa va spun daca noul proiect e, de fapt, vechiul proiect al Rovanei Plumb sau ba", ne-a declarat Bogdan Hossu, liderul Cartelului Alfa.

Profesorul debutant, 1.100 de lei pe luna,

Pana acum, din cauza restrangerilor bugetare, vechea lege a salarizarii data de Boc a fost aplicata pe bucati, astfel ca a dus la inechitati pe care liderii de sindicat din Educatie le vor acum eliminate. Ei spun ca, dupa majorarea cu 25% de anul trecut, un dascal debutant castiga 1.100 lei pe luna, iar unul la final de cariera 2.400 de lei. "Nu suntem impotriva introducerii criteriilor de performanta. Dar vrem sa le vedem si noi pe cele ale Guvernului si Parlamentului", ne-a declarat si Constantin Rada, secretarul general al Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI). ... Citeste intreg articolul pe evz.ro