Legea SALARIZARII: Guvernul anunta CRESTERI SALARIALE si sistem de premiere in functie de PERFORMANTA. Dacian Ciolos: "Nu va SCADEA niciun salariu" | GALERIE FOTO

Legea SALARIZARII: Guvernul anunta CRESTERI SALARIALE si sistem de premiere in functie de PERFORMANTA. Dacian Ciolos:

Redam declaratia primului-ministru: "In domeniul sanatatii vrem sa venim cu proiecte care sa schimbe pozitiv lucrurile in sistem. Ceea ce ne propunem este sa venim cu un domeniu pe care vrem sa ni-l asumam.

acum 52 luni (18 May 2016)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat noua grila de salarizare pentru domeniul sanatatii.

UPDATE: Premierul Dacian Ciolos a declarat ca se vor acorda bonusuri de performanta in sanatate si ca niciun salariu nu va scadea in acest domeniu.

Redam declaratia primului-ministru:

"In domeniul sanatatii vrem sa venim cu proiecte care sa schimbe pozitiv lucrurile in sistem. In alocarea bugetara pe care ne-o putem permite, pastrand obiectivele, am decis sa venim cu o abordare corecta, cu o reechilibrare a salariilor. Asa cum am spus, nu vrem sa facem ca si alti care promit. Noi ne limitam la ceea ce stim ca putem sa facem. Noi trebuie sa ne limitam la ce putem sa facem. Ceea ce ne propunem este sa venim cu un domeniu pe care vrem sa ni-l asumam. Vrem sa reechilibram salariile in sanatate. Citeste si:

+TUDOR CHIRILA spala pe jos cu MIRCEA BADEA: Este penibil si

+In scandalul HEXI PHARMA, tacerea DNA ne arata ca FIRELE AFACERII duc in ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro