Legea junglei intr-un sat din Vaslui. Un tanar de 25 ani terorizeaza localnicii - ultima victima, atacata cu un topor

Legea junglei intr-un sat din Vaslui. Un tanar de 25 ani terorizeaza localnicii - ultima victima, atacata cu un topor

Duminica seara, tanarul inarmat cu un topor a venit cu caruta in satul vecin, Corodesti, pentru a-i aplica o corectie unui tanar, care in urma cu o saptamana a indraznit sa ii faca o observatie dupa ce a lovit cu un scaun de plastic un copil de patru ani.

acum 57 luni (16 Jun 2015)

Elvis Matei (25 ani) este cunoscut ca fiind un individ extrem de violent in comuna Gherghesti. In 2011 a fost condamnat de Judecatoria Barlad dupa ce a snopit in bataie un consatean, iar in 2010 si-a bagat toata familia in spital, in urma unor alte acte de violenta.

Duminica seara, tanarul inarmat cu un topor a venit cu caruta in satul vecin, Corodesti, pentru a-i aplica o corectie unui tanar, care in urma cu o saptamana a indraznit sa ii faca o observatie dupa ce a lovit cu un scaun de plastic un copil de patru ani. Anterior, agresorul a anuntat mai multi localnici ca a ascutit toporul pentru a-i veni de hac fiului batranului, pentru ca a cutezat ii dea lectie de educatie civica.

Pentru ca nu l-a intalnit prin sat, individul s-a deplasat la locuinta familiei Olaru, care locuieste la marginea satului. A sunat la 112, in zona fiind dirijat atat un echipaj de la Ambulanta, cat si unul de la Politie.

"Tanarul de 25 ani se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In cauza se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente, urmand ca incadrarea juridica exacta a faptei sa se faca in urma concluziilor medico- legale", a precizat comisarul Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.

Barbatul de 62 ani a suferit o plaga taiata de 20 cm in zona capului. Seara tin o furca in casa pentru autoaparare, pentru ca pur si simplu sunt ingroziti de cele intamplate.", a declarat fiica victimei.

In cazul in care medicii legisti vor stabili ca in urma agresiunii a fost pusa in pericol viata barbatului de 62 ani, agresorul va fi pus sub invinuire de tentativa la omor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro