Legatura periculoasa intre deputatul Moscovei care declara ca "Romania e un stat artificial, locuit de tigani italieni!" si violentele fanilor rusi din Franta

Legatura periculoasa intre deputatul Moscovei care declara ca

Igor Lebedev, deputat rus, care este si membru al Comitetului Executiv al Federatiei de Fotbal din Rusia, i-a indemnat pe fani sa continue violentele.

acum 84 luni (15 Jun 2016)

Igor Lebedev, deputat rus, care este si membru al Comitetului Executiv al Federatiei de Fotbal din Rusia, i-a indemnat pe fani sa continue violentele. Este vorba de incapacitatea politiei de a organiza asemenea evenimente", a spus deputatul.

In 2012, Lebedev (dreapta), in varsta de 44 de ani, a candidat la sefia Federatiei de Fotbal din Rusia, dar n-a obtinut decat noua voturi. El este singurul fiu al lui Vladimir Jirinovski, controversatul politician rus care este renumit pentru declaratiile sale scandaloase. Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia afirma, in urma cu 22 de ani: "Romania e un stat artificial, locuit de tigani italieni!".

Recent, el a scris un inedit cod de conduita pentru tinerii din partidul sau: "Din acest an introducem standarde de viata sexuala: o singura data pe trimestru. De trei-patru ori pe an este suficient", a adaugat Vladimir Jirinovski (foto jos). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro