Legatura dintre Munteanu, Magureanu si Sindromul Stockholm

> Nu mai insist asupra a ceea ce a insemnat Marian Munteanu pentru Piata Universitatii in 1990 si nici asupra marii derute provocata de lansarea sa in campania pentru prezidentiale alaturi de cel care, credeam noi, era la polul opus, altul absolut, printre artizanii ciomagelii din Piata.

acum 43 luni (15 Apr 2016)

>

Nu mai insist asupra a ceea ce a insemnat Marian Munteanu pentru Piata Universitatii in 1990 si nici asupra marii derute provocata de lansarea sa in campania pentru prezidentiale alaturi de cel care, credeam noi, era la polul opus, altul absolut, printre artizanii ciomagelii din Piata.

Putem crede diverse lucruri despre Marian Munteanu, fiindca el insusi ne ofera un manunchi de capete de povesti ce isi asteapta dezvoltarile. Nu cu mult timp in urma aflam ca fostul sau presedinte, Crin Antonescu, cel retras fara prea multe explicatii din cursa pentru prezidentiale, si-a cumparat apartamentul de la Virgil Magureanu.

Cum a putut un om care se pregatea pentru cea mai inalta functie in stat sa faca un asemenea gest generator de intrebari si priviri piezise? Se poate spune ca pe piata oricine e liber sa vanda si sa cumpere de la oricine; de acord, numai ca nici Crin Antonmescu si nici Virgil Magureanu nu sunt oricine.

Crin a plecat si PNL il arunca in cursa pe cel care statuse alaturi tot de "dom' profesor". Eu cred ca singura sansa a PNL de a fi avut sorti de izbanda la alegeri in Capitala era asumarea candidaturii lui Nicusor Dan. Inainte de a se anunta candidatura lui Marian Munteanu, m-a sunat un prienten de la Bucuresti sa-mi spuna ce urma sa se petreaca. Am ras, nu am crezut o clipa, cu toate ca prietenul meu era cat se poate de serios si mirat de incurabilul meu scepticism. Cand am aflat ca nu e gluma, iar am ras si mi-am propus ca alta data sa fiu mai deschis la acceptarea unor lucruri ce par absurde.

Marian Munteanu si-a intrat repede in rol, aparand la trustul de presa al lui Voiculescu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro