Lectie despre cum sa iubesti Romania

Lectie despre cum sa iubesti Romania

Prin "Loving Romania", Mugur Varzariu a intrat, asa cum marturisea, in curtile si in casele oamenilor, in sufletele lor si... Pentru ca acest volum are si imagini in care exista doar o linie subtire intre traditie si modern.

acum 80 luni (11 Jun 2016)

Pentru toti cei care inca se mai intreaba "ce ai putea iubi la tara asta?", albumul "Loving Romania", darul renumitului fotograf documentarist Mugur Varzariu, aduce cele mai frumoase si interesante imagini.

"Daca pana acum am gazduit expozitii si ne intalneam pentru vernisaje, acum, la Galeria Romana lansam o carte", dupa cum puncta gazda evenimentului, Emil Ene. Este despre o Romanie pe care o mai putem salva.

Prin "Loving Romania", Mugur Varzariu a intrat, asa cum marturisea, in curtile si in casele oamenilor, in sufletele lor si... Pentru ca acest volum are si imagini in care exista doar o linie subtire intre traditie si modern. "Nu-mi iese din minte imaginea aceea a unor fete din Maramures, imbracate in superbele costume populare, dar incaltate cu pantofi moderni, cu toc, diverse modele si culori", povestea autorul. Volumul are presarate si cateva retete culinare traditionale. Citeste si:

+DIVORT in STIL ITALIAN intre KLAUS IOHANNIS si DIRECTORUL SIE.

+EXTREMISTII MAGHIARI din Romania au primit o LOVITURA DURA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro