Lectie de omenie. Gestul unic al unui tanar din Satu Mare pentru o copila de 7 ani bolnava de leucemie

Lectie de omenie. Gestul unic al unui tanar din Satu Mare pentru o copila de 7 ani bolnava de leucemie

In contextul in care e nevoie de un efort financiar mare pentru a o ajuta, Alexandru Bunea de 28 de ani si voluntar al Asociatiei "Stea" a venit in cu ideea de a dona tricoul semnat de jucatorii echipei FCSB. Dupa ce a luat decizia de a dona obiectul vestimentar, a sunat-o pe mama Denisei pentru a-i cere permisiunea de a folosi poze cu fetita pe retelele de socializare. Prin intermediul campaniei de "Constientizare a Autismului" realizata in parteneriat cu Asociatia Sfantul Benedict din Satu Mare, am fost la Cluj cu un grup de copii de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Sociala din Satu Mare.

acum 89 luni (10 Jul 2015)

Denisa are 7 ani si se lupta cu o boala necrutatoare. In contextul in care e nevoie de un efort financiar mare pentru a o ajuta, Alexandru Bunea de 28 de ani si voluntar al Asociatiei "Stea" a venit in cu ideea de a dona tricoul semnat de jucatorii echipei FCSB.

Banii stransi in urma vanzarii acestui obiect vestimentar o vor ajuta pe Denisa, o fetita de sapte ani din Satu Mare sa lupte pentru a se vindeca de leucemie. Intr-o zi relaxandu-ma pe retelele de socializare, am dat peste aceasta campanie menita sa stranga bani pentru a o ajuta pe Denisa. M-a impresionat mult povestea acestui ingeras de fetita asa ca am decis sa ma implic. Avand in vedere ca Denisa are nevoie de o suma cat mai mare de bani, am decis sa vand la licitatie tricoul lui Ionut Nastasie, purtat la echipa F.C Steaua Bucuresti in sezonul 2011 - 2012", spune Alexandru.

Dupa ce a luat decizia de a dona obiectul vestimentar, a sunat-o pe mama Denisei pentru a-i cere permisiunea de a folosi poze cu fetita pe retelele de socializare. Am facut rost de un numar de telefon si am sunat. Am vorbit cu mama Denisei despre ce vreau sa fac si totodata i-am cerut voie sa folosesc poze cu fetita ei pe retelele de socializare. Acest tricou mi-a fost daruit de catre o fosta iubita ce locuia in Bucuresti si care la randul ei l-a obtinut cu greu de la club prin intermediul unor cunostinte. M-am atasat de el, dar sunt constient ca banii pe care ii voi obtine din vanzarea lui vor aduce multa bucurie pe chipul Denisei", a declarat Alexandru Bunea.

Valoarea morala, sentimentala si financiara a tricoului a crescut dupa ce a fost semnat de mai multi jucatori din actuala echipa a clubului de fotbal FCSB. Prin intermediul campaniei de "Constientizare a Autismului" realizata in parteneriat cu Asociatia Sfantul Benedict din Satu Mare, am fost la Cluj cu un grup de copii de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Sociala din Satu Mare. Cred ca acum val... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro