Lectie de bun-simt: Ce a declarat antrenorul lui Bayern, dupa ce echipa sa a fost "furata" in meciul cu Real

Lectie de bun-simt: Ce a declarat antrenorul lui Bayern, dupa ce echipa sa a fost

Partida de marti seara a fost ultima pentru managerul bavarezilor, Jupp Heynckes (72 de ani), in Liga Campionilor, competitie pe care a castigat-o, prima data, cu Real Madrid (1997-1998), iar apoi cu Bayern Munchen (2012-2013).

acum 57 luni (3 May 2018)

Partida de marti seara a fost ultima pentru managerul bavarezilor, Jupp Heynckes (72 de ani), in Liga Campionilor, competitie pe care a castigat-o, prima data, cu Real Madrid (1997-1998), iar apoi cu Bayern Munchen (2012-2013). Neamtul care a cucerit titlul in Bundesliga in acest sezon se va retrage, din nou, din antrenorat, de aceasta data, definitiv. Heynckes a avut un discurs elegant la conferinta de dupa meciul cu Real in care a analizat "dubla" din semifinale din punct de vedere strict fotbalistic, fara a a face referire la arbitraj. Am format o echipa extraordinara in ultimele noua luni, dar ea n-a obtinut ceea ce merita cu adevarat", a declarat Heynckes.

Omologul sau pe banca madrilenilor, Zinedine Zidane, a evitat si el comentariile despre arbitraj si a cautat sa sublinieze parcursul echipei sale. "Ca sa ajungem in finala, am trecut de trei echipe mari: PSG, Juventus si acum Bayern. Am si suferit in aceste meciuri, dar o astfel de performanta nu se poate obtine altfel", a spus francezul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro